Super päivä!

H tuli tosiaan tänään jo aikaisin aamupäivällä Jyväskylään ja viettämään Marsan kanssa laatuaikaa! Oli pikkulikka niin onnessaan, kun kummitäti toi kaksi koiraa mukana ja sai lähteä H:ta kävelyttämään sormesta pitkin kämppää ja pitihän sitä neidin myös saada esitellä oma huonekin kummitädille. 😉
Lähdettiin kahvien jälkeen ulkoilemaan ja päädyttiinkin vahingossa pienelle uimarannalle, jossa Maria pääsi kahlaamaan ja heitettiin me aikuisetkin talviturkit jaloista. 😀 Oli vielä suhteellisen kylmää järvivettä, mutta jospa sitä kuukauden päästä uskaltaisi käydä ihan uimassakin. 🙂 Nyt on vaan älyttömät vesikellot varpaissa, kun ballerinat ei ole ehkä ne parhaimmat pitkän matkan kävelykengät..
Reipas tyttö halusi itse kävellä kotiin, kun vaunut oli ihan tylsät! 🙂

Kotiin kun päästiin, haettiin meidän hylly H:n autosta. Onneksi paras ystävä asuu Tampereella, niin saa helposti Ikean tavaraa kyytiin, jos ei muuten ole tarvetta hetkeen käydä itse shoppailemassa. 🙂

Hylly pystyyn Marian ollessa unilla ja mihin mä Nikoa tarvitsen, kun taidan olla turhan kätevä vaimo – ei tuottanut hyllyn kasaaminen yksin mitään ongelmia, vaikka tähän mennessä oon menettänyt niin monesti ikean kasattaviin huonekaluihin hermoni. Ruotsalaista laatutyötä – ja pyh! Ei ole kenkäkaappi vieläkään kasattuna, kun laatutyö pissi mua silmään!
Nöpönhän piti heti päästä tekemään laaduntarkistus, ja perässä tulikin Lumo. Sen aina tietää miten käy,  kun lauman kunkku ja se mukamas kunkku änkeää uuteen paikkaan samaan aikaan..

Nöpö yrittää alistaa wannabe-kuningasta 😀 
Tuunattua kanacaesar -salaattia. 
Kun oli huilattu hetki kotona ilman kiirettä ja syöty hyvin, lähdin Puuppolaan liikuttamaan Miketsun.
Oli pöllöenergiaa ihan älyttömästi, säikkyi millon mitäkin ja välillä selkään tuntui että olisin ratsastanut enemmänkin strutsilla kuin hevosella.. 😀 Selkä tuhannen notkolla ja pää ylhäällä, jotka sitten onneksi nousi ja pyöristyi sekä nuppi tippui mukavasti.
Jätin laukat tältä päivältä, olisi tullut vaan ruumiita. Ravia saatiin vietyä taas aavistuksen eteenpäin, ja väistöjäkin tuli! Oho, yllätyin ihan täysin! 
Tänään pystyttiin myös menemään ihan löysillä ohjilla, toisin sanoen länkkärityylillä melkein koko reissu. Mikki on vaan niin ihanan herkkä, että pystyy niin pitkälle pelkällä istunnalla menemään. Ainoastaan autojen tullessa kovempaa vastaan otin kevyelle tuntumalle siltä varalta, jos olisi lähtenyt sinkoilemaan. 
Ilta-auringossa maastoilu! ♥ Ja aina korvat hörössä! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Super päivä!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s