White Sock

Perheemme tuorein, haukkuva lisä. White Sock, tutummin Lulu on syntynyt 25.9.2016. Lulun emo on sekoitus valkoistapaimenkoiraa, samojedia, landseeria ja englanninspringerspanielia. Isästä löytyy saksanpaimenkoiraa sekä amstaffia

Lulun matka kuvitettuna 8 viikkoisesta 1 vuotiaaksi löytyy Lulu 1v! postauksesta.

Lulu 8 viikkoa

Lulun luonne muuttuu koko ajan. Ensimmäisinä viikkoina kotona oli erittäin helppo, miellyttämishaluinen sekä nopeasti oppiva. Mitä vanhemmaksi neiti on tullut, sitä enemmän on tullut isän puolen rotujen ominaispiirteitä esiin, mm. voimakas suojelu- ja vahtivietti. Pihaa puolustaa eikä vieraita ihmisiä saati koiria halua lähelle etenkään hihnalenkeillä. Irrallaan ollessa pihalla ihmisiin reagointi riippuu totaalisesti naamakertoimesta sekä kehonkielestä, jota vieras käyttää. Ohituksissa lenkeillä paikoittain on vielä tilanteesta riippuen epävarma, mutta nopeasti saa normaalin rohkeutensa ja olisi menossa pusuttelemaan kaikkia vastaantulevia.

9 viikkoa

Koulutus on ensimmäisten kahden kuukauden aikana ollut odotettua helpompaa, ja sisäsiistiksi oppi nopeasti. Välillä kuulon ymmärrys on hakusessa, mutta kenellä nyt välillä ei olisi?

11 viikkoa
16 viikkoa
SONY DSC
1v 4kk