Mikä päivä! + arvonnan mainostus

Ensin oli aamutalli, jossa M kysyi haluaisinko mennä hänen Mari-hevosellaan kokeilemaan maastoilua, kun tammuskan oma vuokraaja ei ole pahemmin selästä käsin maastoillut ja M ei itse sen pölväilijän kanssa kehtaa lähteä. Saa nähdä miten käy, että haluanko ottaa riskiä että taas sattuisi jotain vaan sen takia, että olen turhankin yllytyshullu ja kokeilun haluinen.. 😀 Onhan se ihan kiva, että joku luottaa mun ratsastustaitoihin jne, mutta en mä nyt mikään säpsyilijöiden ekspertti-käsittelijä ole, vaikka Marin kanssa noin muuten pärjään! 😀

Tallilta kun pääsin kotia, oli Marialla taas vähän turhankin pahasti uhma päällä. Kaikkia kieltoja piti vastustaa viimeisen päälle ja järkyttävä nirsoilu! Millon tuo likka on alkanut tuolle linjalle, ettei mikään kelpaa.. Millon tuo loppuu?
Mariahan saa harjoitella itse syömistä samalla kun joko mä tai Niko antaa ruokaa, mutta loppupeleissä se menee aina ruoka-ainesten lajitteluun (tänään mm. nakit piti järjestellä pöydälle.. -.-)
Toivon todella, että tuo on vain joku ihmeen vaihe eikä mitään pysyvää hölynpölyä.

Illalla käytiin moikkaamassa appiukkoa, kun anoppi on Helsingissä reissussa. Mariahan oli taas ihan innoissaan, kun herkkupappa hemmotteli jäätelöllä ja kaikilla muilla herkuilla. 😀 Johan kävivät papan kanssa yhdessä myös pari lenkkiä tekemässä. Marialle on tullut jokin uusi buumi, että pitää ottaa jotakin aikuista sormesta kiinni ja lähteä viemään millon minnekkin. 🙂

Huomenna tuleekin sitten H jälleen käymään ja saadaan Marian huoneeseen samalla hylly lelulaatikoille! Jee, pääsen sisustamaan! Illemmalla pitäisi käydä Mikki liikuttamassa, kun on loppuviikko ja ensi viikko lomailua ennenkuin työt pyörähtävät kunnolla käyntiin.
Saa nähdä, miten maastoilessa käy kun tarkoitus olisi mennä pidempi lenkki ja kokeilla miten raakaa se laukka onkaan ja tuleeko monta ilopukkia siitä lystistä. 😀

Penska – niin viattoman näköinen, mutta silti niin arvaamaton 🙂
Käykääs muuten osallistumassa Tutipuun arvontaan, jossa mahdollisuus voittaa Woodpark.fi:n verkkokauppaan 30€ lahjakortti! Kävin itse kurkkimassa tuotteita, ja kyllä sieltä tarttuisi mukaan vaikka mitä! Arvontaan pääset tästä!

2 vastausta artikkeliin “Mikä päivä! + arvonnan mainostus”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s