Täydellinen päivä – hirveä ilta!

Mä niin nautin, kun H on Jyväskylässä! Ollaan oltu 2. luokasta saakka kuin paita ja pylly, joten eroaminen Jkl – Tre välillä oli tosi rankka. Joten täytyy ottaa kaikki ilo irti, kun likka on täällä tai mä olen Treellä. 🙂

H tuli jälleen aamupäivällä kahville, joka myös tyynnytti myrskyn nimeltä Maria. Heillä oli taas niin ihanan näköiset leikit ja touhut yhdessä, molemmista oikein paistoi se onni, kun saavat olla toistensa seurassa! Mä aina tiesin, että H on paras sylikummi, mitä tyttäreni voisi koskaan saada! ♥ Tytsyistä tuli kuviakin napsittua, mutta haluan pitää H:n ns. kasvottomana, joten kuvat jääkööt koneeni uumeniin. 😉

Käytiin myöhemmin sitten kaupungilla kahdestaan lounaalla ja vähän shoppailemassa! Löysin Marialle aivan ylisöpön kesämekon, kun tytöllä ole muita mekkoja paitsi sellaisia mitkä menisi talvella pitkähihaisen bodyn kanssa.

Name It:n mekko. Värejä oli monia, mutta pitäähän prinsessalla olla jotain vaaleanpunaista 😉

Loppuilta alkoikin mennä ihan tuhottoman vaikeaksi. Ruokaongelmat ilmenivät taas ihan rytinällä ja eipä Maria ollut edes nukkunut kuin maksimissaan tunnin päikkärit.
Nuo ruokahommelit voi johtua kyllä hampaistakin, kun rassaa ikeniään tosi voimakkaasti ruisleivän paloilla ym karheilla eikä lämmin ruoka maistu kunnolla. Jogurtit ym kylmät menee hyvin, mutta vähänkin lämpöinen ei kelpaa.

Ja nyt sitten nukkumaanmeno – ei mitään tolkkua.. Riehui omassa huoneessaan yli puoli tuntia ja meillä on se tapa, ettei iltaunilla haeta sänngystä ilman kunnon syytä. Ei keksitty enään muuta, joten Niko lähti lukemaan Marialle iltasatua (onneksi meillä on nojatuoli tytön huoneessa!), ja yksi kokonainen satu ja toisesta vajaa puolet ja nyt on tyttö unimasaa moikkaamassa! Ah, hiljaisuus.

Nyt on sitten Marian huonekkin valmis! Oli sen hyllyn ostaminen hyvä päätös, avarsi huonetta niin paljon eikä hoitopöytä ole liikaa tytön holleilla, kun tuppaa kolistelemaan nuppiaan aina johonkin. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s