Voihan juhannus!

Meidän juhannus on mennyt mun ollessa töissä. Huomenna vielä pitäisi jaksaa aamulla nousta aikaisin tekemään tallia ja maanantaina ei tarvitse tehdä mitään! (Paitsi käydä ehkä ratsastamassa)

Eilen kävin liikuttamassa Mikin ennen iltatalliin menoa ja voi jessus siinä jätkässä on virtaa enemmän kuin pienessä kylässä! Rankkaa treeniä en viitsinyt tehdä, kun on varmaan joku ihmeen kesänuha jätkälle tullut, joten vain kevyttä menoa. Vähän ravipätkiä ja laukannostot molempiin suuntiin, muuten käyntipainotteista ja väistöjä. Mikkihän ei tykkää pelkästä köpöttelystä, vaan pitäisi koko ajan paahtaa tukka putkella joka paikkaan.
Lenkin jälkeen hieroin kevyesti koko heposen ja voi sitä nauttimisen määrää! Rassu meinasi nukahtaa ja heti kun lopetti edes sekunniksi, Mikki säpsähti ja mulkaisi pahasti. 😀

Taisi hieronta olla mukavaa! 🙂 // 20.6.2014

Tänään aamutallista tulin käymään mutkan kotona, josta sitten lähdettiin käymään Nikon isoveljen luona. Siellä olisi ollut eilen aikamoiset juhannus-tuparibileet, mutta ei viitsitty Mariaa juuri ennen nukkumaanmenoa lähteä viemään ja olin itse iltatallista niin väsynyt, etten olisi jaksanut edes lähteä.
Löyty tänään kyllä niin krapulaista porukkaa, että ei haitannut yhtään missata eilisen bileitä 😀 Sain sitten vielä kaiken kukkuraksi kamalan kissavauva-kuumeen (taas), kun M oli ottanut hoiviinsa pienen kissanpennun.

Pikkuinen Viiru-vauva! ♥ (Puhelimen zoomi on ihan peestä… )

Vitsailtiin M:n kanssa, että tehtäisiinkö vaihtokaupat – Vili sinne ja pikkuinen tänne. 😀 Mutta onneksi oli läppää, koska Lumo ei todennäköisesti hyväksyisi pentua ja Vili on reissannut ihan tarpeeksi ja pysyy meillä kunnes paremmille hiirimetsille joutaa. 🙂

Pyrin tekemään huomenna toivepostauksen meidän päivästä. Onneksi on kaksi kameraa, niin Niko voi yrittää kuvata kotona samalla kun käyn tekemässä vuoron aamulla. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s