Monta asiaa – yksi postaus

Voihan blogger kun sekoilee! Mennöö hermot, kun yli puolet seuraamistani blogeista on jossain hukassa kun bloggerin oma lukulista päivittää vain yhden postauksen esiin, plääh..

Joten muistuttelen teitä kaikkia, että meidän blogia voi seurata Bloglovinin, blogilistan tai google+:an sivuilta. Lista ja lovin päivittyy automaattisesti, mutta plussaan nakkailen aina itse linkin uusimpaan postaukseen. Käykääs pistämässä seurattavien listalle, ettei mene vahingossa ohi koska tämä bloggerin ongelma on ollut jo kauan esillä.

Sitten kuulumisiin. Juhannuksesta selvitty ja on saatu levätä edes pari yötä kunnolla.
Kävin eilen Mikin ratsastamassa oikein pitkän kaavan mukaan, kun oli vapaapäivä niin ei ollut kiire mihinkään! Koko ratsastuksen halusin pitää Mikin herkkänä pohkeelle ja istunnalle sekä kuulolla koko ajan.
Laukkaradalle kun päästiin, otettiin kunnon pyöreät ravit josta siirryin laukkoihin. Heti kun herra ymmärsi rentouttaa ja pyöristää selkäänsä, otettiin takaisin raviin pitkille ohjille ja annoin köpötellä rennosti haluamallaan tavalla. Laukkojen ja pitkien verkkaravien ja kävelyjen jälkeen otettiin ravissa kokoamista ja siitähän se herra otti norsuja nokkaan! Liian hitaasti kulkemista, väistämistä ravissa ja edelleen liian hitaasti. Mikin mielestä ainut mahdollinen liikkumisnopeus on laukkaa tukkaputkella, eikä sipsutella pikkuista ravia mykkyrällä.. 😀

Alkaa Mikki pyöristymään hyvää vauhtia! 🙂

Kun hommat oltiin saatu tehtyä niin, että kuski oli tyytyväinen hyviin suorituksiin, lähdettiin pitkin ohjin käppäilemään tallille takaisin.

Juuri ennen tallin pihaan kääntymistä sitten meinasi joku pakettiautoilija aiheuttaa tahalteen onnettomuuden ajamalla täysiä ihan meidän vierestä! Alueella on 60 km/h rajoitus, mutta kyseinen paku tuli yli 8-kymppiä vastaan! Siinä olisi voinut käydä todella huonosti, jos olisin vain istunut kyydissä. Mikkihän säikkyy jopa omaa varjoaan, joten täytyy itse olla koko ajan kärppänä ettei jätkä pääse yllättämään. Teki mieli kirjoittaa paikallislehden yleisö-puolelle ”pieni” avautuminen tuosta urpoilusta jos huomaa hevosia liikenteessä! ARGH!

Rikkaruohon parempiin suihin! 🙂

Onneksi Mikki toipui järkytyksestä nopeasti ja toivon todella, että se munapää tajuaa ottaa sen järjen käteen ennenkuin jollekkin toiselle sattuu pahasti!

Varattiin muuten tänään risteily Tallinnaan! Päästään viettämään tuplasynttäreitä Nikon, H:n ja hänen avokkinsa kanssa, jolla itseasiassa on syntymäpäivät ensi viikolla! Nyt jännittää ihan sikana! 🙂

3 vastausta artikkeliin “Monta asiaa – yksi postaus”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s