Löysää nahkaa veks?

Tällä hetkellä, noin -39 kiloa hoikempana on jäänyt järkyttävät nahkaläpsyt! Teini-iässä koin huonojen valintojen takia vatsakalvojen repeämisen, eikä tuo tiukka paksu maha raskauden aikana auttanut siihen ollenkaan.
Olen nyt sitten miettinyt jonkinlaista kiinteyttämis-prosessia, koska vielä näin nuorena voi saada pahimmat löysät kiinteytettyä pois, mutta tuo roiskeläppä ei lähde ilman leikkausta vaan esim. jenkkakahvojen jämät on nykyään löysää nahkaa ja ne pitäisi saada kiinteytettyä. Allaolevasta kuvasta näkee oikeestaan koko kuvan siitä, miten itseni näen ja mitä haluan saada pois. Ylävatsa alkaa olemaan ihan ok, lihakset tuntuu ja tarpeeksi jännittäessä myös näkyykin, mutta alavatsa! ARGH!

Lähtökohta 26.5.2014 (juuri suihkusta tulleena, siksi hiukset miten sattuu :D)

Oon vaan älyttömän huono missään hikisellä kuntosalilla käymään, joten pitäisi melkein olla kotona tehtäviä juttuja. Topeilessa pyrin aina pitämään selkä- ja vatsalihakset napakkana, joten se on jo aika paljon auttanut tuossa litistymisessä.
Reidet on toinen ongelma. Kyllähän niitä reiden kiinteytys-jumppaohjeita olisi, mutta se aloittaminen! Kyykyt ei oikeastaan tuntunut missään. 😀

”Kato nyt tuota mahaläpsyä! Tuo pienemmäksi, niin sitten lopetan tämän mussuttamisen mun löllyköistä!”

Kova halu olisi, mutta mistä saan sen motivaation siihen itse tekemiseen? Oon aina ollut ihminen, joka haluaa kaiken nyt eikä kohta ja tämä luonteenpiirre urheilussa on erittäin huono! Ja se tietämättömyys hyviin vatsalihas-treeneihin ja reisiä kiinteyttäviin liikkeisiin on erittäin huono ja mun henkilökohtaset liikuntafriikit asuvat Tampereella. Piiskaaja olisi kotona, mutta nyt vaan pitäisi löytää jotkut pari hyvää ohjetta kunnon liikkeisiin. Vinkkejä? 🙂

Ensimmäinen hankinta on kyllä jumppapallo, koska lattialla esim. vatsojen tekeminen tekee enemmän hallaa kuin hyvää, joten esim. reisiin kohdistuvat voisi olla hyvä aloitus? Ja kyllä, voin nauraa omalle löysälle iholleni, ei ota itsetunnosta millään lailla vaikka tähän joku tulisikin sitä kauhistelemaan 🙂

2 vastausta artikkeliin “Löysää nahkaa veks?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: