Höntsäilyä

Kuvapainotteisempi, mutta tuskinpa haittaa. 🙂 N lähti mukaani vähän ekstempore-meiningillä tallille ja otettiin Topin kanssa sitten rennon höntsäilen rentouden hakua ja samalla keskittyen siihen, että paino kuolaimelta siirtyisi selän kautta takaosaan. Itse olin super tyytyväinen Topiin (itse voisi aina tehdä enemmän), kovasti jaksoi tsempata vaikka oli ihan älyttömän kuumakin. 
Treenien jälkeen molemmilla järkyttävä hiki päällä, vaikka kevyesti ravihommeleita otettiin.
Me ollaan vaan ja hengaillaan!
Topi tsemppaa!
Kyllä Topi osaa, kuski ei aina niinkään.. 🙂

Hieno Tobias ja kuski jota ei kannata huomioida 😀

 Suhteellisen vaaleena lähdin tallille ja lopputulos tämä:

Iho siis palaneempi mitä kuvassa, ja on muuten sikakipeä! Pitää ostaa sitä aurinkorasvaa

Illemmalla käytiin vielä kahvilla anoppilassa ja taas tiputettiin pommi liian lyhkäsellä varoajalla, Maria saa mummusta huomenna meillä seuraa. Eeeeei! 😀 Onneksi mun täytyy käydä katsastamassa auto ja kaupassa tekemässä ruokaostoksia, niin pääsen edes hetkeksi anoppia ja hänen superherkkää pölytutkaa karkuun.. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s