Ulkoasun muuttelua

Jo pidemmän aikaa olen saanut niin monet pään kiristykset noista hemmetin laatikoista! En vain ollut keksinyt, miten saan sen toiminnon pois ja samalla vielä siistimmän näköiseksi blogin. Tänään sitten pitkän penkomisen jälkeen löysin edes jonkinlaisen ratkaisun, jes!
Vielä olisi tehtävää, mutta nyt saa hetkeksi edes kelvata nykyinen, kuvat ilman kehyksiä sekä ulkoasu yhtenäisenä valkoisena, ilman erillisiä erottelevia laatikoita. 🙂

Mitä mieltä te muut olette? Onko parempi kuin aikasempi? 🙂

Sitten toivoisin jälleen teiltä vähän niitä toivepostausaiheita. Jos on kysymyksiä, tehdään kysymyspostaus tai jos haluatte tietää jostain enemmän ja tarkemmin, niin sitten siitä! 🙂 Annan teille vapaat kädet ja toivottavasti saadaan jotain teidän mieltymysten mukaista aikaseksi.

”Kysykää, toivokaa, mitä vaan! Saadaan mamin löllykät liikkeelle, kun se on niin pölvästi ettei saa muuten mitään aikaiseksi!”

1 vastaus artikkeliin “Ulkoasun muuttelua”

  1. En tiedä ootko kirjoittanut näistä jo, mutta tälläset mua kiinnostaisi 🙂 Päivä kuvina, mitä teette millonkin. Orifleim jutuista jotain, koska alotit ne hommat ja esim. mitä tuotteita ite käytät. Millasta teillä kotona on, Marian lempilelut ja koska oot aloittanut heppailut, millasia hoitohevosia sulla on ollut ja millä talleilla oot käynyt.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s