Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Sitä kesti reilu 8 kuukautta. Se aika oli ehkä kaikkien aikojen opettavaisinta, piinallisinta ja silti ehkä tähän mennessä parasta aikaa harrastukseni parissa. Viime lauantai oli mun ja Topin viimeinen yhteinen maastoretki, joka onneksi oli molemmille mieluinen, vaikka iso paha traktori jouduttiin ohittamaan pariin otteeseen. 🙂

Maastoilua 30.10.2013
Viimeinen yhteinen maastoretki 24.5.2014

Nyt ”vanha” herra pääsi ansaitulle eläkkeelle, hienon uran ravurina, estehevosena ja lötkön mammaratsastajan opettajana tekemisen jälkeen.

Mielenvirkistys-pomppuja 🙂 21.5.2014

Olen kiitollinen H:lle, että sain mahdollisuuden päästä Topin avulla etenemään vanhoihin taitoihin takaisin. Helppoa se ei ollut ja vaati monet kilometrit taivaltaa niinkin hankalan hevosen kanssa, mutta kuten viimeisistä kuvista huomaa, että kyllä se herra palkitsi myös mun kovasta työstä kulkemalla hienosti! Ilmaiseksi en saanut yhtään mitään, vaan oli kovan työn takana saada Topi liikkumaan ja avaamaan omaa osaamistaitoaan mulle ja siten saatiin meille molemmille mieluista menoa.

Topin kanssa kentällä 2.11.2013 
Ja 22.5.2014

Nyt ei auta kuin katsoa eteenpäin ja koittaa keksiä jotain muuta. Mahdollisesti uuden liikuteltavan etsintä jatkuu ilman kiirettä ja katsotaan miten nämä muut ”projekti” hommat etenee. Niistä lisää sitten, kun on jotain varmaa joten vieläkin pysyn niistä uutisista hissuksiin. 🙂

Topin sivun muutan todennäköisesti erilaiseksi, ettei perustu enään pelkästään Topiin. Topsuun liittyvät postaukset jää, saanpahan lueskella niitä sitten jälkikäteen. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s