TOIVEPOSTAUS: Minä ja Oriflame

Aloitin edustajana elokuussa 2008. Alunperin ajatuksena oli kokeilla, minkälaista homma on ja vähän ottaa selvää tuotteista. Kokeilu sitten venyi ja venyi, aloin tienaamaan suhteellisen hyvin (yksinasuessa kaikki ylimääräinen oli tarpeen) ja noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa ajattelin, että lähtisinkö tiiminvetäjäksi jolloin keräisin oman ryhmän ja sitten auttaisin muita aloittelevia hommaan.
Nousu jäi täysin oman innostuksen lopahdettua sen verran pahasti. Aloittamisen jälkeen olen meinannut lopettaa edustajana toimimisen, mutta silti ollaan vaan pysytty. Ehkä juurikin tämän homman joustavuus on saanut pidettyä minut otteessaan, kun ei ole mikään pakko ja omalla tahdilla saa tehdä.

Oma tiiminvetäjäni (nykyisin aluejohtaja) asuu itse Pohjois-Suomessa, mikä alkuun myös hieman epäilytti. Miten hommat saa alkuun ja mitä jos tulee ongelmia? Onneksi puhelin toimii ja sähköposti kulkee (nykyisin WhatsApp ja facebook) ja apua saa aina. Jos ei esim. fb:n kautta saa kiinni, niin tietää että aina voi soittaa jos on tiukka paikka itsellä. 🙂

Näiden 6 vuoden aikana on löytynyt ehdottomasti omia lempituotteita ihan älyttömästi! Meikkien laatu on monelta saralta yllättänyt joka kerta.
Uutuuksia tulee jatkuvalla syötöllä ja ei ole tarvinnut kertaakaan pettyä. Esimerkiksi Oriflamen oma BB-voide kun lanseerattiin Suomessa, olin tosi epäileväinen että pärjääkö esim Garnierin omalle voiteelle. No, siinä kävi niin, että omassa kaapissani ollut Garnierin BB-voide lähti roskiin ja nyt tilalla on 2 avaamatonta ja yksi käytössä oleva Orfilamen voide. Siitä on tullut ehdoton suosikkituote, jota käytän niin arki -kuin juhlameikissäkin.

BB-voide – ehdoton pelastaja!

Vaikka meikkaankin nykyään tosi harvoin, niin meikkejä löytyy ihan älyttömästi. Niitä on kertynyt aikojen saatossa, mutta ehdottomat suosikit on pitänyt paikkansa aina!

Wonder lash on monen Oriflamelaisen suosikki. Tuuhentaa sekä pidentää, tai sitten mulla on ripset saanut enemmän eloa 😉
Parhaimmat hiuslakat koskaan! Pitoa löytyy ihan kunnolla. 
Käytän luomiväriä todella harvoin, mutta silloin kun käytän, niin tämä paletti on käytössä.

Sitten on myös suihkusaippuat, jotka ovat suuressa käytössä. Ne tuoksuu niin hyville, että mieli tekisi vaikka syödä! Ei kuivata ihoa lainkaan, joten kuuluu myös suurimpiin suosikkeihin. Nykyään myös Vehnä&kookos -shampoo on käytössä, ainut mikä auttoi kuivaan ja kiristävään päänahkaan! 🙂 Ihonhoitotuotteista voit lukea lisää esimerkiksi täältä.

Lisää saa kysyä, vastaan mielelläni jos jotain unohdin kirjoittaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s