Paras puhelu ikinä!

Topakka täti M soitteli mulle aamupäivällä kun oli Marian kanssa leikit menossa. Siinä sitten höpistiin nykytilanteesta ja sitten se tuli: ”Sä pääsit viettämään vähän kesälomaa, koska työt jatkuu 14.6.” JEE! Ei tarvitse olla toimettomana ja pääsen ihanan Mari-tamman kanssa työskentelemään! Ja kaiken huipuksi meillä on nyt uudelleen aamutalleja (ihan parhaimmat koskaan!) ja iltatalleja. Päivätallit vähenee, mikä taas pelastaa niin paljon Nikon töiden ja omien tallijuttujen järkkäilyssä.

I’m so happy! Tämähän on ollut jo vajaa 2 viikkoa tiedossa, mutta kuviot on ollut sen verran aukinaiset, ettei M ja minä olla niistä paljoa puhuttu, alustavalla tasolla vain ja ensi viikolla pitäisi käydä pari aamutallia tekemässä sen rytmin saamiseksi.

Mari on niin persoonallinen, että on ollut ikävä!

Tässä on vielä lisääkin aukinaisia asioita, mutta ne saa hautua kesän yli, jolloin tiedetään taas hieman enemmän. Hymy pyllyssä mennään, kelikin on kuin morsian pitkästä aikaa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s