Facebookin liikuntahaasteet

Se ei ole hullu joka ehdottaa, vaan se joka ne ottaa tehtäväkseen? Alunperin ajattelin ottaa 31 päivän kyykkyhaasteen vastaan ja pistää persuus ja kintut koville, mutta sitten pomoni heitti ratsastukseen vaikuttavan haasteen – lankutuksen! Tätä 30 päivää, niin kyllä kroppa kiittää! 😉

Kyykkyhaasteessa tehdään päivän aikana ennalta määritetty määrä kyykkyjä. Ne voi rytmittää päivälle oman mielensä mukaan, mutta viimeisenä päivänä pitäisi kyykätä 250 kertaa ja Nikonkin tähän haastoin ja hänelle otti koville ne ensimmäiset 65 kyykkyä. 😀

On mulla siis kunto parantunut Topin vuokrauksen aloittamisen jälkeen, ennen olisin saanut ehkä sen pari kyykkyä ja lankussa olisin jaksanut 5 sekuntia, kun tänään oltiin suht helposti se 20 sek mikä oli päivän määrä.

Lankku-haasteen päätin ottaa vastaan vain sen takia, että saisin kehitettyä syvempiä suuria lihaksia enemmän. Istunta suoristuu ja paranee, kestävyys paranee ja hevoselle mukavempaa kun ratsastaja hallitsee kehoaan paremmin.

Saapi nähdä, missä kunnossa on lihakset kuukauden jälkeen. Vannoin Nikollekkin jo, etten ota enään yhtäkään liikuntahaastetta vastaan, kun pitäisi päivän aikana ehtiä tekemään muutakin kuin lankuttaa ja kyykätä. 😉

Alkuperäisen kyykkyhaasteen löydät täältä. Itse teen kyseistä haastetta rästeillä, koska aloitin 3. maaliskuuta. 🙂
Ja lankku-haasteen facebookin sivuille tästä.

3 vastausta artikkeliin “Facebookin liikuntahaasteet”

  1. Kyykkyhaaste on täällä meneillään, tämän jälkeen ajattelin alkaa vielä testaamaan miten se ab haaste luonnistuisi. Tekisi mieli aloittaa se jo heti, mutta luulen että on parempi päästä ensin tämä loppuun ja sitten seuraavaksi vetää se ab. 🙂 Voisi aloittaa tuon lankun kuitenkin nyt tässä kyykkyjen kanssa myös! 🙂 Täytyy vaan laskea jotenkin niin, että lepopäivät olisivat samaan aikaan. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s