Kuvia ja höpötyksiä

Ensin mun piti tehdä kunnon sepustus, mutta en jaksa. Joten sitten aattelin ottaa tämän päivän kuvia puhelimen muistilta, ja sieltähän löytyikin muutama vanhempikin kuva, joten pistetääs tällänen kuvapainotteinen tänään. 🙂

Topin kävin ennen päivätallia liikuttamassa ja käytiin siellä metsäpolulla mikä löydettiin viikon vaihteessa. Ihan kivasti oli isompia polkuja, missä pääsee kulkemaan hevosen kanssa. Isoja mäkiä, joten sai Topi hyvän pyllytreenin siinä samalla (ei siinä, se persuus oli ihan hikinen lenkin jälkeen :D).
Siitä sitten toiselle tallille. Karsinat puhtaaks, ruoka-astioiden ja juoma-automaattien putsaus ja Torkku sisälle. Vanhalla herralla on takanen tulehdusriskillä, ollut jo jonkin aikaa jonka takia nyt tälläsinä kurakeleillä otetaan jo iltapäivällä sisälle syömään heinänsä.

Torkku valmiina jalkapesulle /9.1.2014

Kun Torkku oli hoidettu, vein tytöille päiväheinät. Samalla laitoin Marille etuseen linimentin, kun kerää nestettä siihen sekä nostaa lämpöjä. Mari vihaa mua, etenkin jos mulla on linimenttipullo mukana. Arvonsa tunteva tamma. 😉

Mari päiväheinillä. /9.1.2014
Gilda olis halunnut lähteä mukaan, ei heinät kiinnostanut. 🙂 /9.1.2014

Maria oppi itekseen kiipeämään sohvalle viime viikon lopulla, ja tänään se on sitten näyttänyt osaavansa tulla itse myös nätisti alas. Nyt se ihan innoissaan ramppaa sohvalta lattialle ja toisten päin, kun on niin kivaa oppia uusia juttuja 🙂

Uusi mopo, jonka sai sylikummiltaan joululahjaksi. Kyytiin ei uskalla vielä, mutta nappuloita on kiva painella, sekä on helppo työntää eteenpäin. 🙂 /24.12.2013

Huomenna olisi sitten iltatalli ja Niko tekee töitä kotona. Jos sitä koittais päivällä tehdä jotain perheenkesken, kun ilta meneekin sitten tallilla. Näkee sitten huomenna, mitä keksitään. 🙂

Lumo, meidän laiska apinakissa :’)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s