Ystävä joka ei petä

Mulla on ystäviä vain muutama, tarkalleen taitaa olla vain 2. Kavereita on sitten senkin edestä, mutta oon niin huono luottamaan ihmisiin, etenkin sen kaiken jälkeen mitä mua on puukotettu selkään. Mutta tämä ystävä jota nyt tarkoitan, on karvainen. Neljällä jalalla kulkeva hännäkäs pystykorvainen söpönassu. Nöpö. Siinä on kissa, joka oikeesti tuntuu tajuavan jokaisen ihmisen mielenliikkeen, ja toimii aina sen mukaan. Aina jos on huolia tai mieli muuten vaan maassa, tulee karvapallo syliin ja puskee naaman puhki. Kehrää ja kipristelee varpaita. Se on Nöpön tapa rentouttaa.

Äitini sairastaessa vielä kotona, Nöpön kanssa lähestulkoon asuttiin äidin luona. Nönö vaistosi joka kerta, jos äidille tuli kipuja ja kiirehti esimerkiksi sänkyyn hoivaamaan. Osasi varoa vatsaa, koska leikkausarpi ei meinannut äidillä parantua ja kipuili todella pitkään. Siinä ne kaksi saattoi maata sylikkäin koko päivän, Nöpön kehrätessä äidin korvaan.

Tämä frakki-takki on aina ollut mun ystävä, isolla Y:llä. Ei tuomitse, ei syyttele eikä petä. On aina tukena ja lämittää kylminä talvi-iltoina, jos oon yksin kotona ja Maria on nukkumassa.
Nöpön kanssa ollaan erottamattomat, sitä ei kukaan pysty estämään.

Nöpö on mun pieni mies, rakkain kaikista ♥
Puskettavaa odottaa 🙂

4 vastausta artikkeliin “Ystävä joka ei petä”

  1. Heitä turhat ystävät ja kaverit pois elämästä! Heillä ei tee mitään, tuovat vaan liikaa pahaa oloa. Suloinen kissa sinulla 🙂

    Tykkää

  2. Niitä on kadonnut aika hyvin tässä matkan varrella. Ystäviä on vain 2, koska niille voisin uskoa jopa lapseni jos mulle ja miehelleni sattuisi jotain. Kaverit on vaan kavereita, oon onneksi monen mutkan kautta oppinut, mitä kannattaa heidän kuullen sanoa ja mitä ei 🙂
    Nöpö kiittää, vanhin kissaherra kolmen koplasta 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: