Sunnuntaipäivä

Tänään ollut sellainen menopäivä että! Aamulla oli pieni valokuvaushetki josta Maria päikkäreille ennen Tikkakoskelle lähtöä. Appivanhemmat ottivat tytön pariksi tunniksi viihdytettäväksi, että saatiin Nikon kanssa avioliitolle vähän yhteistä aikaa ilman, että Marsa pyörii koko ajan jaloissa. 🙂

Hymylikka ♥
Maria kyllä tietää,
miten kameran edessä tulee käyttäytyä.
Nöpö
Marian oma tietokone. 🙂
Vili
Ruoka oli rillossa jälleen todella hyvää ja myös kahdenkeskinen aika Nikon kanssa oli enemmän kuin tarpeen! Nyt jaksaa taas alkavaan viikkon valmistautua. 🙂
Chicken bolillo, nam! 🙂

Tyttö ei ollut moksiskaan, kun vilkuteltiin heipat. Naureskeli, vilkutti takaisin ja lähti leikkimään. On jotenkin niin helpottavaa, kun ei tarvitse ”kadota” paikalta vaan voi vaan pusutella ja heipat sanoa ennen kuin lähdetään. Äidillekkin helpompaa. 🙂
Olivat käyneet pihalla tekemässä hiekkakakkuja ja kun tultiin takaisin, niin Nikon isoveli toi koiransa hetkeksi joten Maria pääsi taas peuhaamaan isojen ”kissojen” kanssa. Hienosti antoi haleja ja pusuja. Eikä Harmista ja Pojua haitannut yhtään, vaikka välillä vähän nykästiin korvasta ja hännästä.
Maria sai myös kattilan ja kauhan käyttöön, kun ei hiekkalaatikolta pöllitty lapio ollut kauhean hyvä idea sisällä. Lopputuloksena syntyi paperisoppaa, mitä yritti syöttää koirillekkin. 😀 Kyllä siitä oiva emäntä jollekkin tulee sitten vuosien päästä. 🙂

Paperisoppaa. Vas. Poju ja takana Harmis


Minkälainen sunnuntai teillä lukijoilla on ollut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s