Kiireinen viikko

Ollut niin paljon menoa ja vilskettä sekä osittain oma väsymys on ollut ”esteenä” tänne päivittelylle. Maanantaina oli iltatalli joka imas voimia aika rajusti kun Gilda-neiti päätti pelleillä, huoh! Sekä ennen tallivuoroa käytiin Marian kanssa pimun kummeilla leikkitreffeillä. 🙂
Tiistaina sitten käytiin isäni luona. Oli ihan mukavaa käydä pitkästä aikaa höpöttelemässä, vaikka aina isän kanssa keskustelut kääntyy autoihin. Näissä on avovaimo ja Niko ihan ulkona, meidän kahden inside-jutut! ❤

Eilen oli taas Topi päivä ja meni kyllä yllättävän nätisti! Raippaa tarvinnut kuin lähinnä herättelyyn, kun pohkeelle välillä vähän turhankin torjuva mutta muuten meni hyvin! Osittain oli kyllä hieman väsynyt, lie H treenannut Topsun ihan halkipoikkipuhkiksi, ettei eilen jaksanut alkaa vääntämään kaviota mun kans. 😀 Loppukäynnit tehtiin maastossa, käytiin vähän tutkailemassa Topille pelottavia juttuja, että opisi luottamaan siihen etten mä sitä surman suuhun vie.

Tänään päätin sitten kylmästi, että mennään maastoon vaan löntystämään. Tallilta lähdettiin kohti Tikkakosken keskustaa, käännyttiin takasin kun autotie alkoi ja lähdettiin siitä vastakkaiseen suuntaan. Oli traktoria, jyväskylä-lehden kärryä ja toinen hevonen. Ne on mukamas niin pelottavia.. 😀
Aattelin, että mennään niin pitkälle mitä herra uskaltaa luottaa ja johan me päästiin melkein toiselle tallille, juurikin sille missä teen tallivuoroja, kunnes siellä kumpareen takana oli jokin mörkö.. Pakki päälle ja tuhatta peruuttaen karkuun. Ei muutakuin heppa ympäri, pari askelta pelottavaan suuntaan ja käännyttiin takasin. Tuli jätkälle pieni kiire kotiin! 😀 Siinä oli pidätteleminen, mutta onneksi Topi reagoi jo siihen kun sanoo vaan että seis, niin sehän stoppaa.
Kotitieltä käännyttiin pellolle, missä vaihde oli vapaa – toisin sanoen kiitoravit ja laukat. Kyllä teki molemmille hyvää vaan päästellä aivot narikassa pitkin peltoa! Siitä sitten tallille, hetkeksi kentälle pyörimään josta ei jätkä tykännyt ollenkaan. Pitkillä ohjilla köpöteltiin pari kierrosta ja sisälle syömään.

Tälläset puskailupäivät taitaa olla hyvä idea, etenkin jos aamu on alkanut huonosti. Tarvitse miettiä mitään kummempia. 🙂

Ja loppuun Marian söpöilyä kera äidin pipon

Rakkaimmat ❤

Pipot ei yleensä kuulu Marsan lempi vaatteisiin,
mutta äidin vaatteet on niin kivoja! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s