Ensilumet ja niiden tuomat inhottavat jutut!

Eilen piti käydä nakkaamassa talvirenkaat alle, kun talvi taisi tänä vuonna oikeesti yllättää autoilijat. Ainakin mut. Hauskintahan tässä on se, että rengasliike missä meillä on renkaat säilytyksessä, olivat soittaneet Nikolle että talvinakit on menettänyt pintaa ja uria aika paljon eli uusiminen olisi hyvä idea. Eihän siinä, onhan nuo renkaat auton mukana tehtaalta tulleet.. Mut se mikä mua tässä naurattaa on se, että mulle jätkät väittivät että ne ihan sakot ja ettei pintaa ole yhtään! Ehkä tässä sitten oli tapahtunut se, että kun nainen asioi miesvaltaisessa yrityksessä niin nainen ei tiedä mistään mitään? Väärin, tiedän yllättävän paljon. Kiitos isälle! 😉 Plus meidän pölärit (pölykapselit) on hukassa, mitkä tosin jäi kausisäilöön liikkeelle renkaiden kanssa viime keväänä.. Kiiiva!

Mutta tähän päivään. Ajatuksena oli, että olisin mennyt kentällä Topin kanssa näitä perusjuttuja eli siirtymisiä ja hieman ”virallisempaa kouluvääntöä” ja loppukäynnit maastoon.
Jäi ajatuksen tasolle, koska kenttä oli lumessa. Ei se haittaa, vaikka olisi ollut puolimetriä mutta oli juuri sitä ärsyttävää paakkuuntuvaa lunta ja Topilla ole hokkeja vielä. Se siitä maastossa käymisestä, johan herra meinasi vetää mahaplätsit tallin pihalla! 😀 Päädyttiin sitten maneesiin.
Seinät natisi, katto narisi ja mua vähän hirvitti. Ei Topsuakaan kauheesti napannut ne epämääräiset äänet, mutta onneksi ei häirinnyt keskittymistä sen kummemmin.

Oli todella antoisa reilu tunnin ratsastus! Topi oli normaalia notkeempi, herkempi ja muutenkin yhteistyöhaluinen. Ja nyt jopa keksin, miksi jotkin asiat meillä menee siihen järkyttävään kokeilemiseen ja temppuiluun. Itse rysähdän liikaa kasaan, jolloin istunta kärsii. Tämän kun sain korjattua, niin johan alkoi hommakin toimimaan. Kaikki toimi kuin rasvattu. Voltit ja ympyrät pysyivät kasassa ja hyvällä temmolla pelkällä istunnalla ja pohkeella, juuri ollenkaan tarvinnut ohjaa käyttää. Raipankin olisi voinut heittää mäkeen, mutta koskaan kun ei Topelista tiedä mitä keksii, niin pidin varulta sen ulottuvilla.

Tästä on hyvä jatkaa taas ensi viikkoon. Toivottavasti joko lumet sulaa tai on kaverille laitettu jalat talvikuntoon, että pääsisi maastoilemaan jotta jaksetaan molemmat sitten paremmin niitä kouluvääntöjä. 🙂

Hyvät lauantai-illat kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s