Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

30.10.2013

Se tunne, kun aurinko alkaa laskemaan ja kuljet ihanan ystävän kanssa pitkin peltoja, pysähdytte ja huokaisette helpotuksesta. Se ystävyys, jonka Topin kanssa olen saanut luotua, on jotain aivan uniikkia!

Minulla on ollut unelma, oma hevonen jonka kanssa saisin tälläisiä ihania peltorallatuksia ja maastoköpöttelyitä harrastaa, mutta elämäntilanne ei ole vielä ollut oikea oman hankintaan, mutta Topi tyydyttää sen halun, koska tämä kultaharja on niin symppis, ymmärtäväinen, välillä täysi pässi mutta silti hyvää tarkoittava.

Rakkaus voi olla suurta, oli kyseessä ihminen, eläin tai vaikka mielikuvituskaveri.

Nämä hetket ovat ainutlaatuisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s