Kuumeita pukkaa!

Ensinnäkin, mulla on ollut koko hemmetin päivän ajan kamala vauvakuume! Katsoin eilisen Erilaiset äidit -jakson ja siitä saakka oon potenut vauvakuumetta. Yritin tyydyttää sitä kanniskelemalla Mariaa vauva-asennossa, mutta ei oikein iso tyttö enään innostunut. 😀
Nikon kanssa ollut puhetta, että Marian ja seuraavan välillä on oltava vähintään pari vuotta, mutta minkäs tälle kuumeelle tekee.. Ainut keino, millä oon tähän mennessä saanut vauvakuumeen pois, on ollut Marian odotusajan muisteleminen. Kävelykyky meni, kauheat aamupahoinvoinnit ja hermosäryt sekä se jatkuva verikokeissa ramppaaminen. Ehkä se tästä taas laantuu hetkeksi. 🙂

Toinen kuume on tatuointikuume.. Vaikka niitä on jo kolme ehtinyt kerääntyä, niin neljäs on suunnitteilla ollut jo pidempään mutta uusimmasta ei ole edes puolta vuotta, joten ei ihan heti rahatilanne anna periksi uudelle. Kallis mielihyvä on tämä. 🙂
Onneksi tuo oma murmelimies osaa piirtää, niin voin nakittaa suunnittelutyön Nikolle. Oon itse piirtämisen suhteen niin lahjaton, että parempi jättää se homma paremmin osaavammalle joka ymmärtää ajatuksen puolesta sanasta ja jolle oikeesti kehtaa sanoa että millon on menossa ihan pieleen. 🙂

Muistakaas muuten vastailla kyselyyn oikeassa yläkulmassa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: