Ulkoilua

Nyt on ollut oma pää niin myllerryksen keskellä, etten ole oikein saanut mitään tehtyä. Nukkuminen öisin on ihan mahdotonta ja siihen vielä kiljuva Limpukka päälle niin ei hele..

Keskiviikkona Topin kanssa ihan hyvin, kunnes kentälle tuli toinen ratsukko jonka jälkeen Topi aloitti niin järkyttävän testaamisen ettei ole tosikaan. Kun toinen ratsukko sitten lähti, niin tuli niin upeita laukkapätkiä että olin oikeestaan ihan haltioitunut! 
Eilen meni sitten ihan päinvastaisesti. Mikään ei ottanut onnistuakseen, ei sitten mitenkään! Puoli tuntia venkslattiin kentällä, että sain pullan liikkumaan oikein päin. Oikeestaan tapeltiin, se meno oli ku rodeossa olisi ollut! Kun sain Topin kuulolle, lähdettiin käymään tallin raviradalla lähinnä vähän katselemassa miten herra käyttäytyy tuollaisella paikalla. Entinen ravuri, niin jännät paikat oli että ottaako vanhan työskentelytavan alle, vai pysyykö järkevänä ja hanskassa. Ja voin sanoa, ihan mahtavaa oli vetää tukkaputkella laukkaa! Tila ei todellakaan loppunut kesken. Mentiin pari kierrosta josta siirryttiin loppuverryttelemään kentälle. Rodeo alkoi jälleen! Parit laukat ja hyvät loppuverkat ravaten pitkillä ohjilla ja käynnit. 
Kun illalla aloin ihan tosissani miettimään, miksi Topi käyttäytyy miten käyttäytyy niin päätin sitten että vähintään kerran viikossa käydään maastoilemassa ihan kunnolla. Ei astuta kentälle tai maneesiin pitkällä tikullakaan. Jospa se siitä alkaisi sujumaan, kun saa vähän kouluvääntö-vapaata vanhus. 🙂
Maria ollut jo parina päivänä todella kiukkuinen. Osittain sen takia, että päätti tiputtaa toiset päikkärit pois kuvioista jolloin väsyä itkenyt. Toinen on hampaat. Nyt oon seuraillut miltä siellä suussa näyttää, niin pikkusen jotain valkeeta hohtaa ikenien sisästä! Jos ne palikat kohta tulisi, tekee pahaa katsoa kun ei voi oikein mitään tehdä, muuta kuin tuupata panadolia pahimpaan kipuun.
Käytiin tänään tuossa viereisessä puistossa vähän tutkailemassa pitkästä aikaa. Piti venyttää päikkäreille menoaikaa parilla tunnilla, niin parempi sitä aikaa on kuluttaa ulkona kuin aina sisällä. 🙂 On niin nätti kelikin.
Mariaa selvästi jännitti hieman, kun kaikki oli niin hassun näköistä. Keinuminen on lempipuuhaa, mutta käytiin myös tutustumassa vähän liukumäkeenkin. Alkuun pelotti, mutta kyllä sieltä naurua irtosi kun muutaman kerran laskettiin. 
Jännää taisi olla. 🙂

”Hihii!”

Keinuminen on niin kivaa!

Huihui 🙂

”Äitii” 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Tänään olisi vielä iltatalli tehtävänä, muuten saan olla vaan kotona. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s