Te kysyitte, minä vastaan – osa 2

Ensimmäisestä osasta tuli niin pitkä, että tässä tulee loput kysymykset. Olkaa hyvä.

Lapset & yleiset

Mitä touhuat lasten kanssa päivisin?

Arkisin mulla on aika kortilla, mutta ennen töihin lähtöä vaihdetaan kuulumiset ja leikitään tai katsotaan lastenohjelmia. Kelien salliessa jäädään ulos kun tullaan hoidosta kotiin. Välillä tytöt on mun mukana töissä, jolloin saan enemmän aikaa olla likkojen kanssa. Viikonloppuisin tehdään perheen kesken kaikkea, milloin käydään hoplopissa tai muissa leikkipaikoissa, mummola ja pappala kierretään, käydään ulkona syömässä, leffoja töllätään, leikitään, tehdään pihahommia tai reissataan Marian kummitädille Tampereelle.

IMG_2960

Onko tytöt miten paljon päiväkodissa ja jos ovat siellä niin mitä teet silloin kun he ovat hoidossa?

Tytöt on 5 päivää viikossa hoidossa perhepäivähoitajalla 8-15, nyt kun Marialla on noita omia juttuja tai hoitajalla jotain koulutuksia sun muita, niin silloin on lyhyempiä päiviä tai vapaapäivä. Tytöt oli hetken keväällä varahoitajalla, kun oma hoitaja opiskeli mutta päädyttiin ettei enää laiteta varahoitoon vaan pidetään kotona.

Hoidan Petun kuivikkeet ja rehut valmiiksi, käyn ruokakaupassa, pidän kämpän kunnossa jne. Välillä käyn kaverilla kahvilla, mutta olen niin huono lähtemään mihinkään, niin on jäänyt vähemmälle. Myös remppahommia teen, kun tytöt hoidossa ja puuhailen Lulun kanssa. Joskus käyn myös päivästä liikuttamassa Petun, jos tiedän tyttöjen tulevan illalla mukaan tallille.

Mitä työ suunnitelmia sinulla on nyt kun et hevoshommistakaan palkkaa saa?

Mistähän tuollainen ajatus, etten saa palkkaa? 😀 Palkkaa saan ja raha-asiat ei tämän enempää kuulu blogiin, mutta työsuunnitelmat on auki. Pyörittelen oppisopimuksen ja kaupan kassan välillä.

Millaisena näet elämäsi 5v päästä?

En ollut varma, oliko tämä tarkoitettu yleisellä tasolla vai hevospuolella, mutta vastataan yleisesti. 5 vuoden päästä toivottavasti remontit tehty, tosin julkisivun totaaliremontti tulee vasta 15-20 vuoden päästä, mutta muilta osin olisi kaikki tehty. Meillä olisi toinen koira Lulun seurana ja Mia aloittaa koulun. Mulla vakioduuni hyvällä palkalla (heppahommilla kun ei rikastu vaikka miten asiaa pyörittelisi) ja toivon mukaan selkä niin kunnossa kuin sitä enää tästä tilanteesta saa. Oma hevonenkin olisi tullut kuvioihin.

Lulu

Millaisia suunnitelmia sinulla on koiran kanssa, harrastatteko jotain tai oletko aikeissa aloittaa sen kanssa jotain?

Lulun kanssa tarkoitus jossain kohdin aloittaa taakanveto-juttuja, kunhan ollaan ensin kuvattu koko koira. En halua lähteä vedättämään painoja, jos luusto on huono ettei tule turhaan huolia ja kipuja. Kova tyttöhän se on nenää käyttämään, jotain jäljestämis-juttujakin ollaan mietitty. Nyt on pääasiallisena ollut tuo tottelevaisuus työn alla ja perus arjessa toimiminen. Ensi kesänä viedään petotesteihin.

SONY DSC

Minkä kokoinen teidän koira nyt on ja minkä ikäinen?

Painoa on nyt about 23-25 kiloa, korkeutta suunnilleen 52-55 cm ja pituutta senkin edestä. Lulu on syntynyt 25.9.2016 eli on nyt 11 kuukautta ja rapiat päälle. Ollaan painossa nyt siinä kohdin, mitä kasvattaja veikkasi aikuisiän minimipainoksi.


Kiitos vielä kysymyksistä, näihin oli ilo vastailla. Ja muutenkin kommenttilaatikko on heränyt kivasti, kiitos siitä teille lukijat. 🙂 Jatketaan samalla mallilla, ja muistuttelen vielä että jos ette seuraile instassa niin kannattaa laittaa seurantaan. Sinne päivittelen useammin Petun liikutuskuulumisia, Lulusta, mukuloista ja muusta kuin blogiin. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: