Mitä meille kuuluu?

Melkein kaksi viikkoa mennyt viime postauksesta, hupsista. Nikolla Helsingissä käynnit lisääntyi taas, mikä on lisännyt arkeen omat haasteensa. Kaikki vapaa-aika on tuntunut menevän toimiston sisustamisen ja remontin suunnittelun merkeissä, illat taasen tallilla. Petu ei tästä onneksi ole ”kärsinyt”, etenkin nyt kun saatiin meidän tiimiin vuokraaja. Hän tosin käy kerran viikossa, mutta kyllä se auttaa, että edes kerran viikossa ei tarvitse miettiä liikutuskuvioita lainkaan ja samalla saa mukava nuori mahdollisuuden harrastaa. Vaikka en etsinyt vuokraajaa saati ollut edes ajatellut ottavani ketään, hän lähestyi mua itse pomoni kautta ja se teki vaikutuksen. Säästyinpä vaivalta ja hermojen menetykseltä, etenkin Petu säästyi siltä kokeilijoiden ramppaamiselta.

Petu on muutenkin nyt liikkunut tosi hyvin, tänään kävin juoksuttamassa ja aikamoidia leiskautuksia tuli ravissa ja laukka oli tosi näppärää ja pyöri normaalia paremmin. Tästä on hyvä jatkaa, huomenna herra saa pitää vapaan ja maanantaina hommat jatkuu. Toivottavasti kenttä kuiva, koko viikon satanut vettä ja kenttä sen näköinenkin. 

Mitäs teille kuuluu? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s