Kuulumisia kuvilla

Tältä meidän blogihiljaisuuden aika on näyttänyt

Munkkien paistoa keskiviikkona 29.5. 🙂
Alkuviikosta tein töissä asiakaspalvelun näytön arvosanalla K3 ja samana päivänä lähti simatkin valmistautumaan vappua varten. 
Tiistaina meillä oli neuvolalääkäri, painoarvio pikkuisella pimulla oli reilu 1kg ja lääkäri sitten totesi, ettei ole ihme, jos sintti on syntyessään 3 kiloinen tai jopa allekkin, kun Mariakin kasvoi mahassa alakäyrillä sekä myös syntymän jälkeen on ikäisiään kevyempi. Raajat ja pää kylläkin täsmää viikkoja, mutta keskivartalosta lyhkäinen niinkuin äitinsäkin. 🙂 Olisi laittanut sairaslomalle supisteluiden vuoksi, mutta en halunnut.
Töistä läksiäislahja

Torstaina oli viimeinen päivä töissä ja työporukka antoi läksiäislahjaksi hyvästä työstä ruukkuruusun ja toivoivat että nähtäisiin työn merkeissä mammaloman jälkeen syksyllä. Tästä suunnitelmasta oltiin jo puhuttu hyvissä ajoin ja olisi nykyinen myymäläpäälikkö mut jo palkannutkin, ellei pitäisi jäädä äitiyslomalle kesäkuussa. 😀

Mä niin rakastan tuota pakkausta!

 Myös äitiyspakkaus tuli torstaina ja ai että mä niin tykkään noista vaatteista! Jopa ne lieviksi inhokeiksi kuvien perusteella tulleet sinapin väriset housut olikin siedettävän väriset ja tulee todellakin käyttöön, niinkuin oikeastaan koko pakkaus! Tuntuu, että enemmän meni Marian pakkauksen vaatteista takaisin laatikkoon, mitä tästä nykyisestä. 🙂

Nöpö otti itsestään selfien kun pötkötteli aamuiseen tapaansa mun mahan päällä 🙂


Muuten me ollaan vaan vammailtu ja nukuttu velkoja pois. Käyty kaupungilla, ostettu vappupalloja (en mä vaan koskaan saanut vappuna kahta foliopalloa 😉 Tosin tuo Marsan tauti on vähän rajoittanut menemisiä ja tekemisiä, mutta ei sille mitään voi. Eilen vasta Maria rupesi syömään kiinteää ruokaa ja tänään jopa söi päivällisellä kunnolla meidän kanssa! Voiton puolella siis ollaan, johan tässä on yli viikko sairasteltu, niin nyt saisi jo riittää! Huomenna viimeiset antibiootit ja jos sitten vaikka Maria pääsisi jopa olemaan päiväkodissakin. 🙂
Maanantaina jatkuu taas koulu, onneksi on harvinaisen pehmeä lasku, kun maanantaina on koko tulevan viikon pisin päivä. 😀
Koitan nyt saada noita luonnoksia kirjoitettua valmiiksi, kun alkaa taas kevyempi aika ja kesäkuun puolessa välin alkaakin kesä ja- äippäloma. 🙂

1 vastaus artikkeliin “Kuulumisia kuvilla”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s