Miten yöt on mennyt?

Tunteet oli sekavat – meneekö itkemiseksi vai tekeekö likka ihmeteon ja suostuu nukkumaan kuin vettä vain?

Noh, jotain tältä väliltä. Ensimmäisenä yönä Maria sai hepulin, kun jostain kumman syystä nostettiin tyttö sänkyyn (ehei, olisi pitänyt antaa itse varmaankin kiivetä). Muutaman minuutin annettiin huutaa sängyssä ja päätettiin että kokeillaan iltasatua, jos vaikka sillä rauhottuisi. Yksi satu ja likka oli täydessä unessa.

Yöllä ennen meidän nukkumaanmenoa alkoi kuulumaan jotain kitinän tapaista joka sitten loppui melkein heti. Todennäköisesti oli solmussa mutta vaihtoi varmaan asentoa paremmaksi, jolloin lopetti itkuntapaiset.

Aamu sitten olikin hauska. Itse lähestulkoon koko yön valvoneena (miten niin hysteerinen äiti, että lapsi voi tippua pyörimällä laitojen yli? :D) ja juuri uudelleen nukahtaneena alkoi kuulumaan herätyshuutoa viereisestä huoneesta kellon näyttäessä 05:50.. Niko uhrautui, koko yön kuorsanneena nousemaan ja Maria siellä oli kuulemma sängyssä istunut ja odotellut että joku auttaa sieltä pois. Koko iltapäivän oli rampannut sänkyyn ja sängystä pois ja yhtäkkiä keskellä yötä ei tiennytkään että voisi nousta leikkimään legoilla. 😀

Seuraava yö se vasta huonosti menikin, kun koko yön Maria itkeskeli eikä millään halunnut rauhoittua. Monta satua jouduttiin lukemaan ja silti todella levotonta oli. Herättiin huonosti nukutun yön takia vasta 06:30 ja onneksi tämä päivä olikin yllätyksekseni vapaa, joten ei tarvinnut siitä stressata eikä lähteä yliväsyneenä töihin.

Väsynyt äippä pääsi Marian hoidettavaksi. Talkkipurkilla päähän koputtelua ja hiusten paijailua. On se ihana! ♥

Tänään olikin sitten touhupäivä, kun saatiin parista asunnosta tarjous, joten käytiin ne tsekkaamassa. Maria viihtyi toisessa asunnossa todella hyvin! Otti jopa kengät pois ja alkoi viipottamaan kikattaen käyden joka nurkan läpi! Kuten arvata saattaa, muutetaan kyseiseen asuntoon virallisesti 1.11. mutta saadaan avaimet jo kuukauden päästä. Hidas ja rauhallinen muutto siis tiedossa! Jos kiinnostusta on, niin voin uudesta kodista tehdä sitten esittelypostauksen, jos vain mielenkiintoa riittää. 🙂

Selvisi myös, että mahdollisesti hampaat on aiheuttanut edellisten öiden levottomuudet. Näkkileipä on ollut tänään hitti ja taannuttanut samalla kiukkua pois. Buranan voimalla toivottavasti saisi tyttö nukkua kunnolla yön. 🙂

2 vastausta artikkeliin “Miten yöt on mennyt?”

  1. Nyt kun päivitit bannerin niin oletko ajatellut muokata ulkoasua enemmänkin? 🙂
    Valkoinen pohja ja perus ohut musta fontti, bannerin huonolaatuiset pienet kuvat valkoisella pohjalla jne on liian yksinkertaista ja antaa blogista aika huonon kuvan kun ei ole ulkoasuun panostettu yhtään. SUosittelen tekemään bannerin ajatuksella ja hyvälaatuisista kuvista niin että se erottuu edukseen eikä vain huonona väsäyksenä, sekä vaihtamaan taustaa yms. Saisit paljon mukavamman näköisen blogista kun vähän panostaisit, olisi mukavampi seurata kun olisi hieman enemmän panostettu siihen miltä blogi näyttää ja parantaisi lukemista huoliteltu ulkoasu 🙂

    Tykkää

  2. Nämähän on tietty makuasioita ja kaikki ei voi tykätä kaikesta. 🙂 Tässä mielentilassa en jaksa keskittyä kunnolla mihinkään isompaan muutokseen, mutta ehkä jossain vaiheessa teen uudelleen täysremontin blogin ulkoasulle. 🙂 Kiitos palautteestasi, pidän ajatuksesi mielessä 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s