Seuraavat yöt pelottaa

Maria siirtyy taaperosänkyyn…

Käytiin tosiaan hakemassa tänään Marpulle uusi sänky. Kamalan hepulin meinasi saada, kun taisi luulla että joutuu nukkumaan lattialla vanhaa purettaessa ja uusikin oli hieman vaiheessa. 😀
Nyt on matkasänky kasattuna odottamassa siirtymistään varastoon, josta se noukitaan sitten monen vuoden päästä uutta vauvaa varten ja uusi sänkykin saatiin kasattua vaikka meillä molemmillla meinasi mennä hermot sen kanssa täysin!
Sänkyvankila-ajat ohi!

Maria on niin äärettömän onnellinen, kun pääsee kulkemaan itse sänkyyn ja sieltä pois. Aamut todennäköisesti helpottaa äärettömän paljon, kun Marian ei tarvitse tylsyyttään enään huudella pinniksessä leikkien loppuessa kesken. Se tosin, että monelta Maria alkaa legoja kolistelemaan huoneessaan onkin toinen juttu, mutta sen näkee jatkossa.

Unilelukokoelma uuteen järjestestykseen

Eniten vain hirvittää suoraan sanottuna tuleva ilta! Pysyykö likka sängyssään vai pitääkö huoneessa käydä vähän väliä ramppaamassa ja ohjaamassa omaan sänkyyn nukkumaan. Onneksi on viikonloppu ja molemmat jatkaa töitä taas maanantaina, joten jos jää tänä yönä unet vähille niin voidaan koko poppoo nukkua huomenna vaikka päikkärit. 🙂

6.9.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s