Miten meillä menee?

Mulla on ajatukset aivan sekaisin – niinkuin meidän koko perheellä on. Tilanteet on muuttunut niin radikaalisti suuntaan ja toiseen sekä olen koittanut totutella pitkiin työpäiviin. Olihan mulla tossa kolme vapaapäivääkin, jotka meni älyttömässä pyörityksessä ja tänään meni 5 tuntia heinähommissa joita huomenna jatketaan.

Työt siis sujuu hyvin ja olen kyllä tykännyt! Vaikka monetkaan ei uskonut, että ”kykenisin” näin fyysisiin hommiin, niin mä rakastan tätä joka mittakaavalla! 🙂 Tallinomistajat ovat mukavia sekä hevoset myös, etenkin nyt kun on alkanut tuntemaan jokaisen omanlaisen persoonan. 🙂

Äiti on vain pyörinyt mielessä ihan älyttömän paljon, kun olisi niin paljon asioita mihin tarvitsisi neuvoja mutta ei ole ketään jolta kysyä. Siihen päälle täytynyt kaivella vanhoja asioita aivan liikaa niin on psyyke ollut hieman koetuksella! Onneksi vapaat on nyt edes hetkeksi lusittu ja saa purkaa paineita töissä.

Pahoittelut tästä sekavasta tekstistä, tuntui että on pakko edes jotain koittaa naputtaa jotta ajatus selkenisi, mutta ehkä nämä on niitä asioita jotka selviää vain ajan kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s