Syysflussa

On muuten harvinaisen ärsyttävä tauti, etenkin kun Marialla ei ole muita kuin vuoden vaihteen flussa ja sitten tämä kuuluisa syysflunssa. Räkä valuu, kuume seilaa ja pimu on ihan yliväsynyt. Yöt menee jotenkuten buranan avulla ja hampaitakin tulossa.
Onneksi on nyt jonkin aikaa näyttänyt siltä, että ei kunnon räkätautia tule vaan lämmöt pysyisi 37 paikkeilla kunnes loppuu kuin seinään. Marialla ei ole kuin kerran ollut tässä pikkasen vajaan 2 vuoden ikään mennessä kuin kerran kuumetta niin paljon, että piti sairaalan päivystykseen lähteä.

Nuhanenä 🙂

Viime yö meni onneksi jo suhteellisen hyvin, eikä herätty kesken unien ollenkaan.

Tänään pitääkin mennä hoitelemaan mahdollisia työjuttuja! Osui niin älyttömän hyvä mahdollisuus kohdille ja eilen puhelimessa jo toisen asianomaisen kanssa juteltiin – hyvältä vaikuttaa ja tänään meen katsomaan vähän paikkoja sekä puhumaan vielä lisää noista kuvioista.
Meillä on just se hyvä puoli tässä, kun Niko tekee pääsääntöisesti kokopäiväisesti töitä kotona ja kerran viikossa suunnilleen käy pyörähtämässä toimistolla, joten Marialle ei tarvitse hoitopaikkaa lähteä etsimään ja pahimpaan kriisiin pystyisin Marian ottamaan mukaan (!!) tai sitten viedä mummolaan hoitoon.

Mutta tänään selviää muutaman tunnin päästä enemmän, nyt kömmin erään nuhanenän kanssa sohvalle viltin alle, jos vaikka malttaisi rauhoittua. (Vauhtia enemmän kuin pienessä kylässä vaikka näyttää jo melkein eläväkuolleelta :D)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s