Hiusongelmia!

Oon pidemmän aikaa jo halunnut tehdä tälle reuhkalle jotain, mutta en oikein ole löytänyt mitään hyvännäköistä mallia. Värinkin kanssa on ollut ongelmia, kun toisaalta haluaisin punaiset takaisin ja toisaalta taas en.

Mutta tänään päädyin sitten kompromissiin
Pidän tummanruskeina hiuket, leikkautan puolipitkiksi ja punaisia raitoja häivytys-tyylillä. Leikkausmalleja on mielessä kaksi:
Tässä olisi raidotuskin aika kohdillaan. (Kuva lainattu täältä)
Tämä näyttäisi ehkä enemmän ”omalta” (kuva lainattu täältä)
Olen enemmän kallistunut alemman kuvan kannalle ja onneksi N kävi tänään kahvittelemassa, joten sain myös toisen mielipiteen ja N oli myös alemman kuvan kantilla. Täytyy nyt vaan muistaa varata aika luottokampaajalleni (palvellut jo 18 vuotta!) ja ottaa kuvat mukaan. Hih, jänskättää! 🙂
Tänään saatiin myös vihdoin ja viimein uusi sänky kotiin! Mariahan heti kävi siinä mylläämässä ja saa nähdä, miten päästään Nikon kanssa nukkumaan kun sängyn tilanne oli tuossa tunteroinen sitten tämä:
Etumaisena Nöpö kerällä ja Lumo takana.

2 vastausta artikkeliin “Hiusongelmia!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s