Laiskottelijoiden päivä

Tänään pidin Mikin kanssa tosi rennon päivän. Käytiin lompsuttelemassa maastossa vähän tutkimassa uusia polkuja ajatuksena että Mikin ei tarvitse stressata muodoista tai muistakaan ”kouluvääntö” jutuista lainkaan vaan saa mennä rennosti kaula metrin pituisena. 

Reitti oli kyllä tosi hyvä! Kiersi vanhalle laukkaradalle, jossa oli paikoittain ihan laukkaamista ajatellen hyvä pohja, mutta otettiin ne kohdat pelkästään ravissa samalla saaden hyvää pepputreeniä. Teki kyllä omallekkin päälle hyvää käydä täysin stressivapaa humputtelu tekemässä, kun koko päivä on ollut niin stressaavaa huonojen yöunien takia, kun Marialla oli jälleen nukkumisen kanssa ongelmia.

Pari kertaa Mikki itse myötäsi ravissa hyvin ja rentoutti niskaa. 
Tutummalle reitille kun päästiin, niin jätkä hyppäsi jopa pystyyn kun polulla oli pari tukkia, mitkä ei ole ennen siinä ollut joten pasmat meni tunnetusti sekaisin. Asiallisesti hetken ihmettelyn jälkeen päästiin ohittamaan puut ja Mikki pystyi rentoutumaan uudelleen.

Päivän lompsottelut tehty!

Tallille kun päästiin takaisin, purin kamat karsinassa pois jottei ne parit hassut paarmat kiusaisi enempää. Nämä iltatreenit on kyllä niin hyviä, kun paarmojen määrä on 3-kertaa pienempi mitä päivällä!

Mikille tosin iski kamala hellyyspuuska kesken harjailun. Painoi monesti päänsä mun olkapäälle ja piti samalla leukaa ja alahuulta rapsutella. Koita siinä sitten pölyjä harjailla, kun toinen torkkuu olkapäätä vasten.. 🙂

Herra lörppähuuli 🙂

Onneksi Mikin sekä A:n kanssa yhteistyö toimii niin hyvin, ettei tarvitse stressata yhtään mistään! Hyvällä tuurilla vuoden päästä yli 10 vuoden unelmani toteutuu, joten toivon todella ettei Mikin kanssa touhuaminen loppuisi ennen sitä. Mutta päivä kerrallaan mennään! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s