Onnistunut maastolenkki

Nyt kun reissut on reissattu, on aikaa keskittyä Mikin kanssa tekemiseen. Herra tosin oli tarhasta haettaessa sitä mieltä, että oon ollut liian kauan jossain huitelemassa eikä meinannut antaa ottaa kiinni. 😀 Vielä harjatessakin mökötti, vaikka yleensä kyhnää kyljessä kiinni ja kerjää rapsutuksia!

Olin kotona jo vähän miettinyt, mihin tänään keskityttäisiin ja reittiäkin samalla. Loppujen lopuksi päivän puuhat määräytyvät vasta tallilla, kun näen millä tuulella Mikki on. Tänään oli jätkä yllättävän laiskalla tuulella, joten päädyttiin menemään laukkaradalle. Radalle mentäessä reipasta käyntiä kaula ja niska rentona sekä selkä pyöreänä.

Tuo laukkarata on ihan mahtava treenipaikka! Ei ole täysin tasainen, vaan on sopivasti nousuja ja laskuja vaikkei isoja olekkaan. 🙂

Radalla rentoa eteen alas ravia molempiin suuntiin välillä keventäen ja välillä istuen alas. Välikäyntien jälkeen otettiin laukat. On se poika vaan mahtava! Nyt pystyy paljon enemmän kokoamaan laukkaa, ilman että tahti hyytyisi. Pienen pätkän koottua josta annoin vapaasti mennä reippaasti eteen. Tätä tehtiin molempiin suuntiin ja välillä huomasin olevani monttu onnesta auki, kun Mikki on kehittynyt meidän ensimmäisistä kunnon laukkapätkistä ihan älyttömästi! Isot kiitokset ja pitkille ohjille lompsuttamaan tallia kohti.

Upea poika!

Puolessa välissä nostin jalustimet ylös, kun alkoi jalka puutumaan jumissa olevan lonkan takia ja kyllä teki hyvää!
Saa nähdä mitä tiistaina keksitään, ehkä kevyempi päivä. Harmittaa vaan suunnattomasti kun ei ole kenttää tallilla, mutta eipä se niin haittaa kun maastot on niin hyvät. 🙂

Mariakin on oppinut vajaassa viikossa 5 uutta sanaa sekä pieniä lauseita! Iso tyttö! ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s