Metsässä asuu mörkö

Pahoittelut jos teksti on sekavaa, hirveä stressi päällä enkä meinaa saada ajatuksia kasaan.

Ainakin Mikin mielestä ennen niin kiva ja tuttu metsä on muuttunut pelottavaksi. Jokainen mutka mitä reitillä on, pelottaa. On se poika vaan niin herkkä, kun eukko lentää metikössä selästä niin se on sen metsän vika! 😀

Pojat oli tarhassa, kun pääsin tallille. Mikki valmiiksi ja oli muuten laiskalla tuulella! Sai oikein tosissaan patistaa eteen, kun menohalut oli jossain aivan muualla kuin siinä hetkessä. Metsätiellä ravailtiin paljon alussa, samalla herätellen työintoa joka tosin löytyi ensimmäisten laukkkojen jälkeen. Ei muuten ole koskaan ollut niin hyväntuntuista laukkaa Mikillä! Nousi edestä tosi hyvin sekä jaksoi kantaa itseään superhyvin ja takaosa oli aktiivinen koko ajan!

Halusin pitää mahdollisimman kevyenä päivän treenin, kun oli niin älyttömän kuuma ja lyhyt mutta tehokas treeni on aina parempi kuin viimeisen päälle viilaaminen. Yhdet laukat molempiin suuntiin ja kevyet ravit, josta tallille pitkin ohjin löntystäen. Tuntui heti alusta saakka, että Mikille olisi jäänyt maanantaista paha maku suuhun, kun oli kunnon viritetty viulunkieli eikä millään meinannut rentoutua metsäpolulla. Oon pyrkinyt aina tekemään Mikin kanssa hyvät alkuverkat laukkapäivinä jotta saataisiin niinä päivinä rentoutta sekä Mikin oman kunnon verran pyöreyttä. Ja niin tehtiin myös tänään – askellajit vaihdettiin vasta sitten, kun aikasemmassa alkoi tulemaan pyöreämmäksi sekä rentoutui kunnolla.

Aloin tallilla miettimään, kuvittelinko vai onko Mikille alkanut tulemaan enemmän lihasta persuuksiin. On sille tainnut tulla, kun kesäkuuussa otetussa kuvassa persuus oli sileä kuin vauvan pylly ja nyt näyttää aivan erilaiselta!

27.07.2014 – Ei muutosta kauheasti ole, mutta kyllä sen alkaa jo näkemään! 🙂 Tästä klikkaamalla kuuakuden takaiseen postaukseen!

Nyt painelen laittamaan tavaroita huomista varten kasaan, jotta päästään ennen puoltapäivää lähtemään liikkeelle. Ajomatka tulee olemaan pitkä ja mahdollisesti erittäin tuskainen, mutta toivotaan että Maria jaksaa istua autossa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s