Sulamispisteessä

Tämä helle on aivan liikaa! Koko ajan yli 30 astetta sisällä ja enemmän ulkona. Maria on kiukkuinen kuin ampiainen, vaikka saakin viettää koko päivän ammeessa niin halutessaan. Pitäisi valmistautua tien päälle lähtöön, mutta ei jaksa eikä kyllä pahemmin pystykkään tekemään mitään. Olisi vaikka vain +25 eikä +37 astetta..

Onneksi Oulun ennusteet näyttää niin ihanilta! Voisin vaikka jäädä pidemmäksi aikaa rentoutumaan maaseudulle, mutta Nikolla alkaa ensi viikon jälkeen taas työt ja kotona kissat hoitajan armoilla, joten ei passaa unohtua viileään pohjoiseen.. 😉

Noita asteita toivoisin tänne Keski-Suomeenkin!

Käytiin eilen ja tänään koko perheen voimin moikkaamassa Mari-heposta Laukaassa. Tallikuviot on ihan sekaisin tällä hetkellä ja oli jotenkin ihanaa päästä näkemään mammatammaa, etenkin kun toinen alkaa aina riekkumaan kuin mikäkin villivarsa kun menen tallille. 😀

Aamutalli 24.06.2014
Rassu on tallilla edelleen niin väärin ymmärretty että sääliksi jo käy.. Nykyinen tallinpitäjä kertoi Marin tavasta hajoittaa seiniä ja karsinanovea, jolloin mulle tuli kyllä niin iso kysymysmerkki pään yläpuolelle, että jopa Niko sen huomasi. Mari ei edes hajoita karsinaansa millään tavalla, ei syö oven puuosia, ei potki ja ryskää. Korkeintaan koputtelee ovea kaviolla, jos joku ei meinaa Rouvan ruoka-aikoja noudattaa jolloin vain hoputtaa ihmistä puuron antamisen kanssa.
Selviäisi nuo tallikuviot piakkoin, niin saisi Marin omistaja mielenrauhan ja mä pääsisin jatkamaan töitä! Sitä odotellessa.

Huomenna onneksi ehtii käydä Mikin liikuttamassa, joten siitä enemmän huomenna 🙂

2 vastausta artikkeliin “Sulamispisteessä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s