Back in business!

5 tuntia autossa istuttu uudelleen ja nyt oli vaihteeksi kodin päässä kamala ukkosmyrsky! Puita kaatunut tienkin päälle, vettä tuli kuin esterin pepusta ja näkyvyys oli lähestulkoot täysi nolla. Maria ei ole koskaan noin paljon auton kyydissä!

Kempeleessä tuli ehkä hieman vettä maanantaina (28.07.2014)

Itsessään meidän reissu sukulaisten luokse oli todella rentouttava! Maria viihtyi ja näki itselle tärkeitä ihmisiä, joista tullut äidin poismenon jälkeen entistäkin tärkeämpiä.

Isoenolla oli mukava pelata jalkapalloa, kun tilaa oli enemmän kuin tarpeeksi! 🙂 28.07.2014

Tiistaina oli meidän ”sukujuhla” ja siitä sen enempää kuin että oli henkisesti todella rankka. Paikalle ilmestyi myös henkilö jota en ole äidin hautajaisten jälkeen nähnyt, enkä kyllä olisi nytkään halunnut nähdä. Noh, ei voi mitään. Onneksi on niin hyvä tukiverkko, jotka ymmärtävät tilanteen vaikeuden, etenkin kun viime käynnistä on kaksi vuotta ja kaikki oli silloin toisin! Maria mahassa, mummo ja pappa asuivat vielä kotona jne.

Kyseinen kiikku on ollut kova hitti lasten keskuudessa, aina sieltä oman äitinikin lapsuudesta saakka. Mummola! ♥

Rakkaat ♥ 29.07.2014

Maria ei vierastanut juuri ollenkaan sukulaisia! Likka kävi noukkimassa porukkaa mukaansa sormesta vetämällä, jopa niitä joita ei ole vielä ehtinyt näkemään! Reipas tyttö ja teki kyllä lähisukulaisiin niin suuren vaikutuksen, kun käyttäytyi ison tytön lailla vaikka paikka ja suurin osa ihmisistä oli outoja. 🙂

Nyt mennään laittamaan Marsalle sänky illalle valmiiksi ja viettämään perheen ja meidän karvamakkaroiden kanssa aikaa. Nöpö mököttää, kun mama oli jättänyt kotiin eikä ottanut mukaan. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s