Hommat alkaa toimimaan!

Mä oon rakastunut – nimittäin Mikkiin!

Lauantaina sekä tänään poikapallero on alkanut näyttämään todellista itseään työskennellessä. Ei olla enään kovanaamaa, joka yrittää keksiä keinoja pölväillä ja säikytellä mua hengiltä. Tietenkin herra saa pelätä ja olla epävarma, mutta aikasemmin epävarmuus on ollut seinille hyppimistä ja ihan päätöntä sinkoilua. Tänäänkin meni tiellä traktori juuri kun olin selkään pihassa päässyt ja meinasi alkaa kimpoilu-show, mutta rauhottui heti kun istuin vain hiljaa selässä ja juttelin mukavia. Jalat kyllä tutisi kaviokkaalla aika paljonkin, mutta se on pienempi paha kuin se, että sinkoillaan kuin ohjus ilman mitään ennakkovaroitusta.

Tötterökorva uteliaana odottelee, mitä vuokra-akka keksiikään 🙂

Jo lauantaina yllätyin, että ei kertaakaan menty selkä notkolla, vaan jatkuvasti selän kanssa ja kuuliaasti. Sekä se nöyryys ja selvä halu tehdä töitä on alkanut tulemaan esiin enemmän kuin ennen.
Tänään saatiin myös laukat paremmiksi! Nostot on ollut yleensä vähän räjähtäviä, mutta tänään sieltä tuli jo ihan kunnollinen nosto – rauhallinen mutta silti terävä! Itseasiassa molemmat laukat tuli tosi nätisti! Ei yhtään notkolla menoa, ei vetämistä vaan juuri siihen tahtiin ja suuntaan kuin mä pyysin. Ja voi sitä onnen määrää, kun annoin luvan mennä tukkaputkella! Ilopukkia ei tullut vieläkään vaikka oon jo ties kuinka kauan sitä odotellut.. 😀

Vielä jatketaan lihastreeniä, että tulee kroppaan massaa ja voimaa enemmän niin voi juku miten mahtavaksi mahtaakaan poika muuttua kun asiat on kohdillaan! 🙂 Ihana poika!♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s