Tallinnan risteily 12.-13.7.2014

Nyt ollaan suhteellisen hengissä, kun on saatu nukuttua vähän univelkoja pois ja Maria nukkumaan todella vaikean päivän jälkeen.

Lähdettiin Jyväskylästä ajelemaan yhden aikoihin kohti Tamperetta hakemaan H ja N kyytiin, josta matka jatkui Helsinkiin. Edelleen vihaan ajaa Helsingissä, enkä tule varmaan koskaan pitämään siellä vallitsevasta liikennejärjestelystä.. Päästiin kummiskin Länsisatamaan ehjinä vaikka monet ärräpäät lenteli ilmassa. 😀

Laivalle päästyämme kävimme heittämässä kamat hytteihin, josta sitten mentiin baarin kautta syömään. Taurus oli vähän hienompi paikka, mutta ruoka oli ihan älyttömän hyvää eikä kyllä kauhean kallistakaan ollut. 🙂

Kananpojan rintafileetä yrttikuorutteisia juureksia, rosmariinikastiketta sekä ranskalaiset
Suklaakakku (ihan älyttömän hyvää!) ja vadelmakastiketta

Ruokailun jälkeen käytiin taxfreessä vähän ostoksilla josta sitten hyttiin ottamaan iltaa varten pohjia ja laittautumaan.
Meillä oli kyllä niin älyttömän hauskaa H:n kanssa, kun hän auttoi hiustenlaiton kanssa. Jutut oli kyllä niin k-18 laatua, ettei niistä esimerkkiä viitsi tänne laittaa. 😉

Niko ♥
H ♥
Paras ja rakkain ikinä! ♥
Ready to partyy! 🙂
Meillä meni ehkä tanssiessa ja juodessa turhan myöhään, kun vasta puoli 3:n aikoihin päästiin nukkumaan ja puoli kahdeksalta aamulla oli sovittu että herätään ja mennään aamupalalle ennen maihin nousua. Voin sanoa, että se aamupala oli tosi houkutteleva, mutta ruokahalu oli jossain Suomen puolella menossa.. 😀
Tallinnassa meidän piti käydä syömässä, mutta suunnitelmat muuttui aika kovaa vauhtia siellä tallustaessa. Ei meinattu löytää edes yhtä ravintolaa jota lähdettiin etsimään ja sitten kun löydettiin, niin tajuttiin että eihän kukaan mene raflaan syömään sunnuntaiaamuna puoli 10:ltä.. 😀 Hauskaa meillä silti oli pyöriä Vanhassa kaupungissa, hienoja nähtävyyksiä oli ja kyllähän siellä tuli shoppailtuakin.
Todella hehkeä 24-vee krapuloissaan 😀
Oli meillä kävellessä hauskat jututkin, nähtävästi 😀
Merimuseo

Käytiin myöskin Merimuseossa pyörähtämässä. Ei ollut kuin 5 € liput ja yläkerrassa oli kahvila jossa haluttiin päästä käymään. Paikka oli tehty vanhaan linnaan jossa oli majakan torni, joten oli korkeanpaikan kammoisella aika jäätävää kävellä niitä heiveröisiltä tuntuvia portaita.. 😀 Siellä kyllä osattiin tehdä latte, ei ollut mikään suomalainen maitokahvi. 😉

Maisemia kahvilasta 🙂
Linna. Kahvila sijaitsi kuvan vasemmassa reunassa, mikä ei näy. 🙂
Ennen laivaan nousua käytiin Superalkossa (tottakai!) ja ostamassa uusi laukku, kun hyvään hintaan sai. 🙂

Laivalle ottamaan päikkärit, syömään ja ostamaan Marialle Late Lammas -pehmolelu lepyttelyksi. Oli kovasti kaipaillut, vaikka oli myöskin viihtynyt mummon ja papan kanssa.
Helsingissä oltiin klo 16 jälkeen, josta alkoi tuskanen matka kohti Tamperetta. Nyt niitä ärräpäitä pääsi jokaiselta meiltä, kun kaksi navikkaa herjasi ihan minne sattuu ja tehtiin tunnin kestävä mutka jostain huitsin nevadasta, mutta onneksi päästiin oikealle tielle josta ei sitten kestänyt kauhean kauaa ajaa. 🙂 Tikkakoskella oltiin hieman ennen yhdeksää illalla, ja Maria oli ehtinyt nukahtaa mummon syliin. Teki pahaa tyttö herättää, mutta onneksi alkoi heti kotiin päästyämme nukkumaan omassa sängyssä.

Oli kyllä niin huippu reissu! Puhuttiin, että uudestaan voisi todellakin lähteä vaikkei nyt ihan lähitulevaisuudessa kuiteskaan. 🙂 Oli niin mukava käydä tuulettamassa päätä kodin ulkopuolella, vaikka ikävä Mariaa kohtaan vaivasi koko ajan, mutta sehän kuuluu asiaan. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s