Pakkailua

Vihaan pakkaamista. Tälläkin hetkellä on jotenkin niin varma tunne, että unohdan jotakin. Pitää laittaa Marian kamat omaan kassiin ja matkalaukkuun mun ja Nikon kamat. Muistanko kaiken ottaa, mitä jos tärkeää unohtuu?
Olen kerrannut mielessäni ja jopa ääneen, mitä olin ajatellut tarvitsevani ja selanut samalla laukun läpi, joten kaikki pitäisi olla mukana, mutta silti tuntuu että jotakin unohtuu!
Eikä tässä auta, että aamulla en yksinkertaisesti ehdi ajattelemaan mitään enään, muutakuin heittää tyyliin hammasharjat pussukkaan ja kirjoittaa N:lle kissojen ruokintaohjeet (vaikka hän nyt tietenkin osaa kissoille nappuloita antaa ja vaihtaa vedet) niin sitten pitääkin lähteä, kun aamu menee Mikin liikutuksessa ja sieltä kotiin päin tullessa täytyy käydä Mustin&Mirrin kautta hakemassa lisää nappuloita.

Tärkein täytyy muistaa ottaa, on henkilökortti ja soittaa H:lle aamulla passista. 😀 Me ollaan sen likan kanssa niin päättömiä kanoja välillä, että kaikki unohtuu kun johonkin pitäisi lähteä. 🙂

Kunhan muistaa ottaa varakameran latureineen, lompakon, avaimet, puhelimen ja matkatavarat niin eiköhän me pärjätä! 😀

Sunnuntaina tai sitten viimeistään maanantaina tulee todennäköisesti sitten postaus meidän reissusta, joten nyt menee bloggeri siksi aikaa kiinni. 🙂 Hyvää viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s