Pullantuoksuinen mutsi

Aamusta tempasin 0,5 litran pullataikinan. Pitäisi varmaan tehdä tavaksi, kun oma äiti leipoi monta kertaa kuukauden aikana pakastimeen vierasvaroiksi ja Pohjoisen mummo leipoi aina ennen pari kertaa viikossa. 😉

Johan niitä tuli pyöriteltyä kolme pellillistä, saipahan pakastimeen. 🙂
Muutenkin koko päivä on ollut yhdenlaista sinkoilua. Sain jonkin ihmeen virtapiikin ja pesin sängyn petarin, putsasin sohvan (pesua vaille valmis!), leivoin pullat ja muut perus kotijutut (ruuanlaitto, astioiden laitto jne).

Kaiken tämän jälkeen lähdin sitten vielä ratsastamaan Mikillä. Olin varautunut kotona, että joudun hakemaan Mikin ja Sepin yksin laitumelta, mutta onneksi kävelinkin A:ta vastaan joka oli ehtinyt jo mennä hakemaan. 🙂 Siinä sitten onneksi pääsi juttelemaan vähän Mikin liikutuksesta niin yleisellä tasolla kuin tulevaisuuden kannaltakin. Alkoi hieman stressaamaan, kun Mikki on kuulemma helpompi (?) ollut ratsastaa sen jälkeen kun lähdin vuokraamaan. 😮 En alkanut tätä sitten kummemmin kyselemään, kun eihän me Mikin kanssa mitään kummempia edes tehdä – mäkitreeniä, välillä laukkoja ja muuta pientä mukavaa. Onhan se kiva kuulla, että joku on tyytyväinen omaan panokseen, etenkin kun hevonen ei ole ihan sieltä helpoimmasta päästä! 😀

Nyt meinaan koko ajan nukahtaa pystyyn, kun kerrankin ehti rauhoittua paikoilleen. Huomenna olisi vapaapäivä. Saa nähdä, viitsiikö lähteä ratsastamaan mutta toisaalta ehkä voisi. Sen näkee sitten huomenna. 🙂

Mä niin rakastan noita maastoja! Tässähän enään edes kenttätyöskentelyä osaa kaivata. 😉

Mikin patti ei ole vieläkään parantunut! 😮 Viikon pysynyt samanlaisena, eikä muutosta näy. Mitä nyt pienentyi parissa päivässä jalkapallosta tuohon nykyiseen kokoonsa. Mitähän herra oli laitumella meuhkannut?

Mikä ihme tuo patti on? 😮 //29.06.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s