"Mä en koskaan vie Mariaa Hoploppiin…"

Mutta toisin kävi!

Maria kimpoili seinille ja repi päitä irti kotona, joten ehdotin Nikolle aamulla että mennään käymään lopissa, jos Marsa vaikka viihtyisi ja saisi kulutettua energioitaan siellä. Heh, pallomeri teki Mariaan lähtemättömän vaikutuksen – ei olisi rassu halunnut lähteä enään pois kun oli niin hauskaa! 😀

Nikolla taisi olla hauskempaa, kuin Marialla? 😉

Leikkiriemujen jälkeen lähdettiin käymään syömässä ja Marsa pääsi jatkamaan leikkejä, kun autossa pääsi vähän nukkumaan. 🙂
Kotona Marsa sitten sammui kuin saunalyhty Nikon kainaloon. Meillä on ollut niin vauhdikas päivä että! Ollaan vaan käyty nukkumassa ja haukkaamassa ruokaa välissä ja sitten mentiikin jo pihalle puistoon ja käytiin pikaisesti kaupassa, ettei huomenna tarvitse käydä ratsastuksen jälkeen. 🙂

Pallomeri oli ihku! ♥

Eilen oltiin Nikon isoveljen talolla, kun anoppi on kissanhoitajana ainakin tämän viikon loppuun. Tosin, kissa otti hatkat jossain välissä, mutta todennäköisesti lähtenyt ensimmäiselle hiirijahdille, missä kissat voivat viipyä jopa viikon! Eiköhän pikku-Viiru sieltä takaisin tule. 🙂

Ensi viikon lauantainakin olisi lähtö reissuun! Eilen tilasin ”vahingossa” itselleni uuden mekon, kun vanhat ei oikein istu hyvin tämän laihtumisen takia. 🙂 Me ollaan jo H:n ja hänen avokkinsa ja tuon mun mörököllin kanssa ihan täpinöissään lähdössä, kerrankin pääsen maailman parhaimman ystävän kanssa kunnolla jonnekkin reissun päälle bilettämään! ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s