Ensimmäiset laukkatreenit

Voihan virrankerääjä! Mikillä oli tiistai täysin vapaa ja eilen oli ollut kevyt metsälenkki-maastoilu joten voi vain arvata millainen pöllöapina tallilla mua sitten odottikaan.
Kaikki pelotti, siis aivan kaikki! Tarhassa riimujen saanti päähän oli niin älyttömän pelleilyn takana ja aavistuksen vaikeaa kun Sepi-shettis halusi tehdä samaan aikaan mun kanssa tuttavuutta. 😀

Sepistä ei uskoisi, että on ori! Niin rennon lupsakka kaveri, että rennompaa saa etsiä! 🙂 // Mikki ja Sepi 3.6.2014

Varusteiden laitossa ei varmaan koskaan ole mennyt noin kauan, kun millon jalka nousi, millon juostiin satulaa karkuun ja millon mitäkin, huoh! Selkään kun pääsin, niin homma jatkui  – meidän auto puraisee. Sitä energiaa hölmöilyyn olisi kyllä riittänyt vaikka millä mitalla, mutta oli pakko vaan antaa aivopähkinöitä tallin pihassa ja siitä sitten ihmettelemään maastoon ja laukkaradalle.

Kyllä pikkumiestä matkalla koeteltiinkin. Tuli asuntoautoa, kuorma-autoa ja sitten mainosten jakaja autollaan joka paukutteli postilaatikoita. Siinä vaiheessa meinasi Mikin pöksyt revetä täysin! Ihan ylitsepääsemätöntä, johon ratkaisu mukamas oli lyödä pakki satasella päälle ja samalla heittää jyrkkä u-käännös sekä stepata. Ehei, ei mun kanssa. Heppa ympäri ja höpötellen ohi.

Löydettiin tuo laukkarata viime sunnuntaina, jolloin meidän ensilaukat meni vähän pipariksi, kun Mikin pasmat meni sekaisin todennäköisesti paarman puremasta inhaan paikkaan.
Tänään sitten otin pitkällä suoralla oikeaan kierrokseen ensiksi, jotta samalla näen miten raakaa laukka on. Kyllä se reippaan ravin kautta nousee pohkeella ja ihme kyllä – sitä voi jopa säädellä! Istunnalla Mikki toimii parhaiten ja heti kun muistin istua hiljaa satulassa, myös laukka muuttui rauhallisemmaksi.

Se laukka on niin erilaista! Isoa mutta silti niin äärettömän helppo istuttava! Mä taisin rakastua! 🙂
Lyhkäset mutta silti puhtaat pätkät molempiin suuntiin ja rennon ravin kautta pitkille ohjille! Eipä meinannut Mikki enään jaksaa kävellä kotiin, kun juuri tallin kulmalla alkoi askel olemaan jo vähän raskasta.. 😀

Nyt vain pitäisi saada Mikille lihasta enemmän joka paikkaan, erityisesti takaosaan, niin eiköhän se kuntokin samalla kohoa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s