Wellness by Oriflame

Meidän perheessä nyt taidettiin hurahtaa noihin Wellnessin tuotteisiin. Eilen tuli jälleen Oriflamen paketti, missä oli mansikkashake ja tomaatti&basilika -keitto.
Olen todella, todella epäileväinen kaikkiin noihin pirtelö-juttuihin, mitkä pitäisi esim. painonpudotuksessa auttaa jne koska olen kokeillut aikoinaan kaikki mahdolliset nutriletistä niihin vähemmän tunnetuihin ja ne on ollut ihan järkyttävän makuisia!

Kuullut olen kummiskin paljon hyvää sekä myös erittäin rakentavaa huonoa palautetta näistä Oriflamen tuotteista, joten haluttiin Nikon kanssa lähteä kokeilemaan.

Pirtelöiden sanotaan hillitsevän makeanhimoa (!), sekä auttaa pienentämään ruoka-annosten kokoa, kun ottaa yhden pirtelön 30 min ennen ruokailua. Toimivat myös hyvin välipaloina ja miksei aamupalanakin sekä tuote on myös siitä hyvä, että on todella monikäyttöinen! Voi sekoittaa maitoon, maustamattomaan jogurttiin, tehdä ihan pitkän kaavan mukaan vaikka marjashake, missä käytetään pirtelöjauhetta ja maitoa taikka vettä nesteenä. Saa tarvittavat ravintoaineet ja kuidut pirtelöstä ja pitää nälkää.

Mansikkashake. Makujahan on tämän lisäksi myös vanilja ja suklaa!

Päätin sitten kokeilla itse, miltä se litku sitten maistui. Niko oli hörpännyt mun kauppareissun aikana veteen sekoitettuna ja sanoi että juotavaa oli, mutta paremmaltakin olisi voinut maistua. Muistelinkin, että Suomen Oriflamella on eräs ”wellness-ekspertti”, joka on ihan hurahtanut näihin tuotteisiin ja hän ei myöskään välitä niinkään veteen sekoitettuna, mutta heti kun pirtelön teki maitoon oli se hänen mielestään jo paremman makuinen kerrasta!

Terveelliseksi pirtelöksi oli ihan älyttömän hyvää! Jogurtin kanssa tuollaisen voisi vetäistä vaikka aamupalalla. Blenderiin vaan maustamatonta jogurttia, jauhe ja vaikka mustikoita tms pakastimesta tai tuoreeltaan niin avot! Nam. 🙂
Ja voin sanoa, tätä kirjoittaessa huomaa, miten sellanen ärsyttävä pikkunälkä katoaa ja tuli kylläinen olo. Ei tee enään edes mieli leipää! Ja juotiin Nikon kanssa puoliksi tuo 150 millin pirtelö!

Huomenna maistellaan sitten lounasaikaan keittoa! Nämä pirtelöt ja keitot on parhaita juuri siitä, että ovat niin älyttömän monikäyttöisiä! Huh, Oriflame yllättää aina! 😉

Tätä huomenna! Toisena makuna tällä hetkellä löytyy myös parsakeitto, mikä on kuulemma kanssa todella hyvänmakuinen. Täytyy tilata varmaan sitäkin seuraavalla kerralla! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: