TOIVEPOSTAUS: Marian lempilelut

Näitä toiveita tuli paljon ja ajattelin tehdä tämän nyt, kun muuten ajatus katkoo liikaa eikä saa aikaiseksi kirjoitettua mitään muuta. Eipä meille kuulu muutenkaan mitään uutta, paitsi parit uudet sanat mutta niistä jossain vaiheessa. 🙂

Marialla on leluja ihan tuhottomasti mutta vain muutama niistä on sellaisia, mitkä pitäisi ottaa joka paikkaan mukaan!

Iso nalle puh

 Aloitellaas vaikka puhista. Meillä kyseisestä jättipehmosta tuli isin varavaihtoehto Marialle, kun likka oppi liikkumaan. Nikon ollessa töissä, Maria monesti meni ja menee edelleen halailemaan puhia, kun iskä-ikävä iskee. 🙂 Onhan nuo molemmat isoja, pehmeitä ja karvaisia 😉

Vähän alkaa jo muoto pettämään, niin paljon on rakkautta saanut!

Pallokirahvi tarttui vahingossa tuossa alkukeväästä mukaan S-marketista, kun käytiin ruokakaupassa. Maria innostui todella paljon, ja siitä piti tulla ns. autolelu joka tosin nykyään löytää tiensä aina sänkyyn unikaveriksi. Jos ei ole pallokirahvia sängyssä nukkumaan mentäessä, niin se on Marialle maailmanloppu.

Ainu-pupu – elämää jo hieman nähnyt, ja vuosia tulossa rutkasti lisää!

Ainukka.. Se on Marian henkireikä lelu! Jos likka vaikka ihan pyllähtää, pitää saada pupu heti halailtavaksi. Tämä kulkee nykyään joka paikassa mukana, ja monesti kiukuspäissään tätä paiskoo jopa sängystä pois ja hätä tulee heti, kun ei saa nostettua takaisin. Ainut pehmo, mikä on ollut syntymästä saakka sängyssä turvaamassa unet. 🙂

 Ja pitäähän tietty jokaisella prinsessalla olla oma mopo! H:n ostama joululahja viime vuodelta, joka on ollut kovassa käytössä! Nykyään osataan jo kääntää oikeasti rattia ja liikkua niin eteen kuin taaksepäin. 🙂
Tuo mopo on vain pahin painajainen migreeni-päivinä. Kaikenmaailman prinsessa- tilutuksia kuuluu, on käynnistyvää moottoria, kiihdytysääniä ja lintujen sirkutusta! Siis ihan älytön äänivarasto tuossa eikä ole mikään maailman hiljaisin lelu. 😉

On vilkut, töötit, ”käynnistysnappulat”. Ja Maria tykkää!

Lemppareihin kuuluu myös pari pianoa, kirjoja, dublot ja ihan meidän aikuisten kupit ja kulhot. Tälläkin hetkellä Maria keittelee teräskulhossa palikkasoppaa… 😀

Mitäs tykkäsitte? 🙂
Lisää toiveita ja ideoita saa laittaa! Tuolla on jo odottelemassa meidän päivä kuvina ja miltä koti näyttää, mutta tuo kodin kuvaus saa odottaa kauan että saan jonkun siivojahullun paikalle 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s