Toiminnan täyteinen päivä!

Päätettiiin eilen, että tänään lähdetään Saakoskelle katsomaan kansallisia koulukisoja, kun myös bloggaaja-Noora (Kootussa Ravissa) kisasi VaA-luokassa! Jännää, Noora kuuluu nimittäin niihin pariin kouluratsastajaan joita ihailen ja arvostan suuresti jonka takia halusin myös nähdä hänen menoaan livenä suoraan radan vierestä. 🙂

Tarkoitus oli ehtiä kuvailla kunnolla jo verkasta lähtien, mutta aikataulu-sotkujen takia päästiin lähtemään anoppilasta vasta vähän ennen puolta 2, ja Noora starttasi hieman yli kaksi. Hyvin onneksi ehdittiin, ja johan kuvia tuli napsittua reilu 50. 🙂
Käytiin takaisin tultaessa syömässä äitini entisellä työpaikalla Muuramessa. Ei ollut ehkä mikään parhain idea, koska tuntui niin oudolta ettei äiti ollut hymyilemässä kassalla.. :/
Maria oli meidän ”reissun” aikana käynyt omassa altaassa pulikoimassa ja herkutellut mummon ja papan kanssa. Rassu sitten nukahti autoon, kun lähdettiin ajelemaan kotiin. Ollut likalla niin kova tohina päällä ja pakko myöntää, että kyllä itsekkin olen ihan älyttömän väsynyt! 
Nuo kivet on Marian intohimo, aina pitää kaivella ja raahata joka paikkaan! 🙂
Eilen piti jo kirjoittaa Mikin kanssa ekoista laukkatreeneistä, mitkä meni aavistuksen pieleen, mutta sitten aloin erään penskan jauhamisen takia miettimään blogini tulevaisuutta, joten jäi se teksti tuonne luonnoksien puolelle. Ehkä saan aikaiseksi sen kirjoitettua loppuun ja julkaistua, tai sitten jatkan sitä ensi viikolla, kun jatketaan Mikin kanssa laukka-hommia. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s