Tyttöjen päivä!

Niko joutui lähtemään Espooseen Microsoftin toimistolle työjuttuja tekemään, joten se tiesi mulle ja Marialle äiti-tytär -päivän. Aamulla katottiin muumeja ties kuinka monta jaksoa nauhalta ja mässättiin hyvät aamupalat.
Aamupäivällä päikkäreiden jälkeen lähdettiin tyttöjen kesken tallille. Huonona päivänä Niko joutui lähtemään, kun oli Topin vuokrauspäivä, mutta onneksi N pystyi lähtemään mukaan ja onneks Topi ei välittänyt vaunuista ollenkaan! 🙂 Käytiin tekemässä suunnilleen tunnin maastolenkki, N työnsi Mariaa vaunuissa ja mä menin Topilla ratsastaen. Eilen oli Topilaksella muutenkin niin rankka treeni, että ihan hyvää teki päästä vaan kävelemään pitkillä ohjilla maastossa. 🙂

Tallilla käynnin jälkeen poikettiin pikkuakan kanssa N:llä kahvilla. Maria ujostelee N:än miestä tosi paljon, joten oli ihan kiva pitkästä aikaa käydä pampulan kanssa ja nähdä, että kyllä likkaa kiinnostaa tietää kuka on kuka, mutta ei vain uskalla mennä. 🙂 Onneksi tämäkin helpottaa ajan kanssa.

Kotona Maria on ollut koko illan ihan mahdottoman söpö! Koko ajan omaa höpötystä kuulunut, on tanssittu ja leikitty ties mitä kaikkea yhdessä. Kyllä tätä vaan osaa arvostaa, kun saa olla tytön kanssa kotona eikä ole kiire töihin menon kanssa. Sinänsä myös hyvä, kun en tiedä mitä aion tämän hoitovapaan jälkeen ruveta tekemään, niin saa rauhassa miettiä samalla kun oon likan kanssa kotona. 🙂 Oma äiti kun ei pahemmin koskaan mun ollessa lapsi ehtinyt eikä oikein jaksanutkaan olla meidän kanssa leikkimässä yms, niin osaan entisestään arvostaa enemmän tätä kotona olo mahdollisuutta! 🙂

Tämmöstä meillä, ilman isiä on likoilla omaa kivaa! 🙂

Pakastimessa on odottamassa Ben&Jerrysin jätskiä, kunhan tuo aurinkoisuus menee nukkumaan. Niin täydellinen kruunaus täydelliselle päivälle. 🙂 Nyt leikit jatkuu. ->

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s