Läpimurto!

En tiedä edes mistä aloittaisin. Saatiin sairaalalta suht hyviä uutisia, mikä helpottaa edes hieman tätä stressiä ja joudun varmaan kohta ostamaan taas pienemmät ratsastushousut! Kuukaudessa -6kg lähtenyt, ihan hujauksessa! Ruokavalio mulla on aina ollut mitä on, mutta silti. Ei sillä loppupeleissä ole mitään väliä, mitä syö kunhan kuluttaa sen kaiken ja vähän enemmänkin liikunnalla.

Topin kanssa tuli niin onnistunut päivä, että huomenna voi hyvällä omalla tunnolla pitää maastoilupäivän! En tiedä miten se vanha lihapulla oli tänään oikein esimerkillinen. Joko se on oppinut pikkuhiljaa, että mun kanssa tappeleminen ei hyödytä sen ruokailemaan pääsyä yhtään tai sitten meidän yhteistyö on kokonaisuudessaan parantunut. Kuuntelee istuntaa (omat istuntaharjoitukset auttanut paljon!), eikä jaksa venkuloida puolta päivää jne.
Se rentous, mikä tänään löytyi oli ihan älytöntä! Aina ratsastuksen alussa Topi yrittää kokeilla mua, että tarviiko mitään tehdä jos temppuilee. Tästä ollaan aina syyskuusta saakka väännetty nelivedon kanssa kättä tai kaviota oikein urakalla, mutta nyt sen taisin keksiä, miten Topi tulee nopeemmin ja helpommin kuulolle – väistöt!
Heti kun Topi alkoi jännittämään koko kroppaa, niin väistätin kahdella uralla. Välillä suoristus ja sitten uudelleen. Seis-käynti-seis-peruutus -harjoitukset väistöjen kanssa helpotti koko päivän hommaa todella hyvin. Topi oli herkkä pohkeelle ja kulki selkä pyöreänä sekä pohkeen edessä koko ajan. Jos selkä notkahti ja alkoi pää taivaissa menemään, pieni myötäys niin avót! Nostot oli pehmeitä ja kerrankin laukkaan oli oikeesti helppo heti alusta saakka istua mukana.

27.03.2014

Multa on monesti nimittäin kysytty, miten jaksan vuokrata niin haastavaa hevosta 3 kertaa viikossa ja vastaus on niinkin yksinkertainen: Topia pitää osata ymmärtää ja huumoria pitää olla! Jos multa kysyttäisiin, söisinkö sohvalla persuus homeessa vai juoksisin eri vauhdeilla pitkin hiekkakenttää, niin kyllä mä sen syömisen valitsisin! 😀 Topi on vaan niin ainutlaatuinen urpo, että siitä joko tykkää tai ei. Mä tykkään, iso karvainen haaste, josta ei koskaan tiedä millä tuulella ollaan mikäkin päivä. 🙂

Mutta nyt, pannaria ottamaan uunista ja sitten suihkuun! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s