Kaunis ja kylmä päivä

Tänään sää on kyllä hellinyt todella ihanalla auringonpaisteella, mutta kamala tuuli oli. Käytiin taas anoppilassa, kun meillä muutenkin on sunnuntait jotenkin tylsiä, jos ollaan kotona joten miksei sitten vietettäis päivää anoppilassa.

Marialla on ollut jo eilisestä saakka kauhea uhmakiukuttelu päällä ja aamullakin heräsi jo 05:45… Nukkui sentään kolmen tunnin päikkärit myöhemmin aamulla. Ajateltiin sitten, että jaksaapahan leikkiä mummolassa, mutta arvattiin väärin. Melkein heti, kun ovesta päästiin sisälle alkoi niin järkyttävä kiukuttelu että huhhuh! Mikään ei kelvannut, ja kaikki oli Marian sanoin kakkaa.
Saatiin sitten syötyä, kun appivanhemmat oli kokkaillut ruokaa ja Mariakin sai maistella perunamuussia ym mutta silti kiukuttelu jatkui, lähdettiin pihalle.

Onneksi olen niin laiska raijaamaan autosta turhat tavarat pois, niin alkuvuodesta lähtien on ollut pulkka takakontissa, niin kävin sen nappaamassa ja Maria kyytiin. Eipä ollut kiukkunen likka enään. 😉 Törmättiin myös Nikon veljiin ja toisen veljeksen koiriin ja Mariahan innostui! Pojulle ja Harmikselle koko ajan haukkui omalla tavallaan ja halusi kovasti rapsuttaa. 🙂 Piti myös päästä näyttämään, miten hienosti iso tyttö jo osaa kävellä kengillä ulkona ja oli niin onnellinen tyttö kun sai kovasti kehuja.

Meinasi ruveta suututtamaan, kun pulkkakyyti tyssäsi äidin kuvaamisen takia 🙂  // 16.03.2014

Ulkoilun jälkeen mentiin juomaan sisälle sumpit ja kiukuttelu oli vähentynyt huomattavasti. Kyllä sitä kitinää kuultiin, mutta onneksi kaikki se kiukkuenergia meni Nikon isoveljen mulkoiluun, niin unohti olla tuhma tyttö.
Kyllä oli mummo ja pappa ihmeissään, kun muutamassa päivässä niin kiltistä tytöstä on tullut kunnon mielenosoittaja. 😀 Meille tämä on niin arkipäivää jo, mutta kyllähän sen ymmärtää että sellaisten ihmisten silmään tuollainen käytös Marsalta on outoa, kun yleensä on osannut kyläilessä käyttäytyä ja jota näkee vähintään kerran viikossa.

Kotia kun päästiin, oli tyttö yllättävän hyväntuulinen! Yleensä Maria on kiukkuisempi kotia tultaessa, mutta tänään on ollut yllättävän rauhallinen ilta.
Tein Marsalle iltapuuroonkin mansikkakeittoa, jotta puuro menisi paremmin alas. Ei riitä yöksi pelkkä jogurtti leseillä + leipä, kun herää kesken unien ja nukkuu muutenkin koko yön todella levottomasti. Tämän aamuisen ihmeheräämisen syytä ei olla keksitty, oli kuitenkin niin pirteä herätessään. Tiedä sitten. 🙂 Jospa huomenna saataisiin nukkua edes sinne 8 asti, kun Niko jää tekemään töitä kotiin.

Mitäs teidän lukijoiden päivään kuuluu? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s