Voihan tietotekniikka!

Niinpä niin, aina vaan vastoinkäymisiä pukkaa.

Eilen tappelin koko illan uuden editointiohjelman kanssa ja ajattelin sitten, että kunhan tänään kotiudun tallilta niin editoin torstaisen videon loppuun. Noh, eipä mennyt sitten taaskaan suunnitellusti.
Niko korjaili konettani, kun se on ollut tosi hidas eikä meinaa pyörittää edes facebookia kunnolla, ja kuvien esikatselu oli ihan mahdotonta! Tulin tallilta kotiin, niin Niko sitten totesi, että toimii joo mutta ei lataudu lainkaan. Nyt sitten arvotaan, onko joku pieni pinni murtunut vaiko muuntaja mennyt sököksi.

Ei viitsitty pistää 50€ yleismuuntajaan, kun tiedetä onko se pinni vai mötikkä rikki. Laitettiin sitten uusi kone tilaukseen, kun tuo vanha oli muutenkin kunnon maanantaikappale.. 3 kertaa piti takuuaikana asentaa windows uusiksi ja silti jumitteli.
Jospa nyt sitten uusi kone olisi parempi, kuin tuo vanha. Eli saatte odottaa sitä videota, kun ei ole konetta millä se tehdä loppuun.

Tätäkin kirjoitan Nikon hybridi-tabletilla, kun puhelimella tämä ei ainakaan luonnistuisi.. 😀

Topin kanssa käytiin vaan maastoilemassa. Mentiin metsäpolulle kävelemään, johan sitä matkaa tuli talsittua käynnissä reilu 4 kilometriä. Maastoilu tehnyt Topille niin hyvää! Hienosti kulki rentona koko matkan ja kuunteli istuntaa ja pidätteitä aina kun niitä pitikin kuunnella. 🙂

Nyt lähden antamaan tuolle uhmakkaalle likalle lasangea, kun tuossa roikkuu lahkeessa koko ajan. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s