Oriflame edustajaksi?

Kiinnostaako kosmetiikka?
Haluaisitko saada kaiken hajuvesistä suihkusaippuoihin, puutereista kasvohoito-tuotteisiin -25% alennuksella?
Tykkäätkö myytihommasta, missä voit vaikka istua päivät Facebookissa ja jakaa seinälläsi verkossa näkyvän esitteen tai ahkerammin paperisia kuvastoja jaella naapureille ja ystäville? Haluatko tehdä jotain harrastusmielessä, samalla tienaten rahaa?

Silloin Oriflamella myyntiedustajuus voisi olla kuin sinulle tehty! Voit päättää, miten aktiivinen olet ja haluatko edetä hommassa harrastelijamyyjästä tiiminvetäjäksi tai jopa aluejohtajaksi jos intoa riittää!

Tämä harrastus on ollut mulle ainakin erittäin antava ja kiinnostava. Pääsee osaksi suurempaa joukkoa, missä on vain taivas rajana! Tulosta saa, jos jaksaa nähdä hieman vaivaa.
Aloitin itse Oriflamella jo 2008 ja tässä sitä ollaan vieläkin, vaikka monesti ajattelin lopettavani. Ehkä se syy, miksen ole vieläkään lopettanut on oma tiiminvetäjäni. Hän skarppaa, tsemppaa ja antaa hyviä vinkkejä ja osaa sanoa oikeat asiat oikeaan aikaan. Apua olen aina saanut, kun sitä olen tarvinnut. Jopa kerran soitin A:lle kellon ollessa lähemmäs puoli 12 yöllä, että mitä teen kun tilausjärjestelmä oli aivan tukossa ja en löytänyt viimeisiä juttuja tilaukseen mitä piti saada äidille ja kavereille tilattua. A auttoi, rauhoitteli ja kertoi mistä löydän jne.

Oon aina ollut hieman laiskahko tämän homman kanssa, mutta silti.. Se palo tekemiseen on kova koko ajan, en vain saa itseäni pistämään tähän satasella mukaan, vaikka A on koittanut siihen kannustaa. Tänään sitten kuulin taas sen kunniahimoisen tiimarini sanat: ’Anna, tehdäänkö susta tiiminvetäjä? ;)’ Ei ehkä vielä, mutta jossain vaiheessa kyllä!
Tykkään puhua Oriflamen tuotteista ja laadusta, mutta silti en juuri koskaan myy kavereillekkaan mitään. Oon huono myymään, hehe. 😉 Tänään jopa meni pasmat sekaisin, kun sain nimeni alle uuden edustajan ja se into kertoa toiminasta ja kaikesta kivasta mitä päästään tekemään, oli kuin bensaa olisi heittänyt bensaa liekkeihin. Tätä mä haluan tehdä!

Joten, jos kiinnostuit tietämään edustajana toimimisesta enemmän ja haluaisit vaikka omaan käyttöösi asiakasnumeron, jolla tilata edullisemmin – huikkaa mulle sähköpostilla pilvilinnojablogi@gmail.com tai kommenttiboksiin, niin kerron mielelläni lisää! Ei haittaa, vaikket asuisi alueella, missä itse vaikutan. Tämän homman hienous on juuri se, että pystyy luomaan verkostoja pitkin Suomea! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s