Töitä ja töitä – aina vaan töitä

On tämä hoitovapaalla olo rankkaa. Oon ollut maanantaista saakka päivätalleja tekemässä ja pitänyt järkkäillä Marian neuvola-aikoja ja samalla palaveerata tiimarini kanssa tuosta omasta nousemisesta tiiminvetäjäksi, samalla koittaa hoitaa sosiaaliset kanssakäymiset Marian, Nikon ja ystävien kanssa. HUOH!

Maanantaina menin vahingossa töihin, olin sekoittanut oman ajantajun edellisviikkoon mutta eipä se haitannut, kun pomo soitti illalla että olinko käynyt tekemässä tallin. Oli merkattu unohtanut taas vuoronsa, joten eipä hepat joutunut olemaan ilman ruokaa. Kun saavat aina aamulla, päivällä ja illalla heinät, niin tulee liian pitkä väli ruokinassa jos joku unohtaa päivätallin.

Tälle päivälle sitten pomo nakitti mulle päivätallin 1,5 tunnin varoajalla. Menipä siinä sitten Topin liikutus suunnitelmat ihan pipariksi, mutta rahaa se vuorojen teko tietää. Nyt oon vaan niin sika väsynyt, kun olin koko aamun valmistautunut Marian neuvolaan, mutta sitten sieltä soitettiin Nikolle (?) että terkkari on kipeänä, joten perjantaina olisi sitten. Ei sairastumiselle mitään voi. 🙂

Alkaa tuntua, että mun sosiaalinen elämä alkaa kohta kärsimään ihan kunnolla. A:n kanssa poristiin pitkän aikaa ja alan koko ajan kallistua siihen, että haluan nousta tiiminvetäjäksi. Nyt saa riittää puoliteholla tekeminen, se on joko kaikki tai ei mitään. Nyt vaan pitää ahkerasti etsiä lisää tiimiläisiä. Onneksi Niko innostui, niin saan sen ainakin rekattua meille edustajaksi. 😉

Mutta nyt syvennyn eiliseen Sleepy Hollowin katsomiseen. Saa nähdä, mitä keksitään Topin kanssa huomenna kun luntakin tullut reippaalla kädellä. Jospa jonkinlaista hankitreeniä kehittelis? 🙂

4 vastausta artikkeliin “Töitä ja töitä – aina vaan töitä”

 1. Saanko udella paljonko noista talleista saat rahaa kerralta tai kuukaudessa? 🙂 paljonko saat voittoa kun kuitenkin bensatkin vie varmasti jo ison siivun kun ajelet tallille, kuinka pitkä matkasi edes on tuonne työtallille? 🙂 kysyn ihan vain sillä kun itselläni on muutama hevonen pihassa ja olen ajatellut josko saisi jonkun apulaisen mutta en yhtään tiedä mitä yleensä maksetaan kun ei ole ammattilainen kuitenkaan tekemässä tallia vaan haluaisin ihan vaan harrastelijan joka haluaa jotain touhua hevosten parissa. Ammattilaiselle tietty summa ihan eri kuin mitä itse haen joten olisi mukava kuulla miten muut maksavat ja millä perusteella palkka on sovittu

  Tykkää

 2. No mulle maksetaan joka toinen viikko palkka. Kyllä se kerta korvauksinen korvaa ainakin bensat ihan mennen tullen, kun niin pieni kulutuksinen auto. 🙂 Eipä tuosta nyt ihan mitään miljoonia jää voitolle, kun kummiskin itse lähdin ilmoituksen perusteella tekemään ilman mitään korvauksia, tykkään noista hommista, niin kiva bonari oli tuo palkkaus 🙂 Meiltä on n. 13 km matkaa, kun asutaan keskustan tuntumassa ja moottoritien liittymä vieressä. 🙂

  Mitä nyt pomoni kanssa oon jutellut, niin useimmat korvaavat ainakin bensan.verran. Jotkut ei maksa koko touhusta mitään, vaan ottavat innokkaita ilmaistyöntekijöitä ja jotkut antavat tyyliin liikuttaa hevosiaan tallitöitä vastaan. 🙂

  Tykkää

 3. Kiitos! 🙂 olen ajatellut 10e/vuoro ja lisäksi saa vkloppuisin ratsastaa jonkun hevosen samalla kun itse liikutan kentällä tai maastossa. Hevosia viisi joten 2e/hevonen ja jää silti tuuraajalle vähän rahaa taskuun sekä saa liikuttaa. Ohjaa kun en halua vaan haluan maksaa hyvälle ihmiselle ja koitin ajatella paljonko itse haluaisin vähintään saada ja alle 10e en varmaan lähtisi tekemään kun yleensä kuitenkin tallin teossa menee se tunti pari. Täytyy toivoa että joku innostuisi tästä diilistä 🙂 on mukava löytää blogeja missä joku tekee toiselle tallivuoroja harrastuspohjalla voisitko joskus postailla enemmänkin noista vuoroista? 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s