Hiljaisuus – miksi?

Niin miksi? Meillä on ollut aika väsyttävät ajat, ollut jo jonkin aikaa. Syy tähän on Maria. Likalle puskee poskihampaita ja miljoona muuta hammasta samaan aikaan ja tämän kaiken päälle lisäksi vielä uhman alku.. Voin sanoa, että kyllä on ollut hermojaraastavat päivät. Mikään ei tytölle kelpaa, paitsi ne asiat mitkä on kielletty täysin! Ulkoilu on auttanut jonkin verran tähän, saa tyttö muuta ajateltavaa ja vanhemmat tuuletettua päätä.

Tallivuoroissa tammat olleet hankalia omilla tavoillaan niin ei tälläisten jälkeen kauheasti jaksa enään ajatella kirjoittamista, kun haluaa vain käpertyä sohvalle Nikon viereen peiton alle ja katsoa yhdessä nauhalle tallennettuja ohjelmia.

Onneksi Maria nukkuu yöt hyvin, mutta on ruvennut heräilemään jo ennen klo 7:ää joka aamu.. On pari harvinaista aamua ollut, että on nukkunut 9:30 asti.
Kissat ne ei sitten nukukkaan. Aina meillä on tämä sama ongelma: Maria nukkuu – kissat valvoo ja toisten päin. Millon herään siihen, kun Lumo raahaa mun rintsikoita pitkin makkaria häntä pörrössä ja milloin se pieni karvainen piru muuten vaan vetää kakkarallia pitkin asuntoa.

Tänään pitäisi vielä Topi käydä liikuttamassa ja tekemässä iltatalli. Saa nähdä, saanko N:än mukaan seuraksi. 🙂

Ehdottaisitteko jotain postaustoivetta/ideaa? 
Omat ideat on nimittäin hieman vähissä tällä hetkellä.. 🙂 Tähän loppuun kuvia viime sunnuntailta. 
Lumolla tipu kiikarissa // 09032014
Kiikkuminen on kivaa! // 09032014
Jee! // 09032014
Lumolla hellyyshetki. 🙂 // 09032014
09032014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s